Bütçe
3.000.000 TL
Normal elektrikli harici ne önerirsiniz?

Sportage bakılabilir ancak sıfır düşünmeseydiniz ve piyasasının olmayışı sıkıntı olmasaydı Sorento ya da Santa Fe önerirdim ikinci elden ki buradaki bahsi geçen tüm otomobillerden üstün bu ikili.

Aslında Tesla hoşuma gidiyor özellikle siyah rengi. Ancak iç tasarımı çok boş geliyor verilen paraya en basitinden gösterge bile olmaması direksiyon önünde ailemin pek sıcak bakmamasına sebep oluyor araca
Çok normal. Elektrikli olmayan araçlar bunların yanında uçak kokpiti gibi kalıyor. Sıfır olarak iyi elektrikli olarak EV3
2. el olarak EV6, iX1 var.

Ailecek kullanmak için alacağız. Bu bütçede en iyi SUV nedir? Aklımızda tiguan var, aslında sizce nasıldır? Fiorino'dan geçeceğimiz için muhtemelen aşırı çağ atlatacaktır. Bir de Tesla almak mantıklı mı, yoksa TOGG mu? Cidden bilgim yok, hani elektrikli mi iyi olur, normal mi bilmiyorum.

Sıfır sportage bakılabilir en boş paket 2.100 civarlarındaydı en son. En fiyat performans seçenek bu. Yakıt tüketimi biraz üzebilir ama araca göre normal diyebiliriz, hibrit desteği olmadığını da hesaba katarsak. Tek eksi diyebileceğim dct şanzıman şehir içi dur-kalk ısınabiliyor, tork konvertörlü olsa çok daha iyi olurdu. Fakat bu haliyle de tercih edilecek araç.

Güncel Tiguan modellerine hiç bulaşmayın, baş ağrıtıyor. EV3 tercih edilebilecek bir model aslında, ama tabii dikte edemeyiz size almanız yönünde. Tesla güncel modellerinde hem ileriye hem de geriye gitme durumu var. Yani sadece iyileştirme yok makyajlı kasasında. Şahsen içten yanmalı severim bu arada.

Şehiriçi ağırlıklı kullanılacak ise aslında elektrikli ve hibrit araçlar en mantıklı olanlardır. Rejeneratif fren ile bayağı fayda sağlıyor.

Mesela bu bütçede alternatif olarak Tucson ve Sportage alabilirsiniz. Ama motor ve şanzıman önemli. Şimdi diyeceksin neden bu motor şanzımanı önerdin? Şimdi bu Koreli kardeşlerde 1.6 motor 230 beygir 4x4 motora sahip, tork konvertörlü şanzımanlı bir seçenek var. Sizin bütçeniz bunu rahatlıkla karşılıyor. Motor ve şanzıman sorunsuz, yakıt iyi, performans gayet güzel, donanım istemediğiniz kadar. Örnek bir ilan atıyorum. Ben bu bütçede SUV alacak isem düşünmeden tercih ederim. Bir tık ağır olması dışında, gayet güzeldir.