Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar saçma bir şeyi neden açtığımı hepimiz iyi biliyoruz aslında. Lütfen bu öneriyi onaylayın, sadece insanların gerçekten ne düşündüğünü görmek istiyorum.

Çünkü ben bu durumdan çok sıkıldım. Her gün farklı bir sınav vb. için hazırlandığına dair konu açıyor veya mesaj yazıyor. Ya aynı anda üniversite ve lise okumayı başarabilmiş, ya da EkmekArasıRAM'in izinden giden bir arkadaş.

Ne zaman bu konu için soru sorsak, cevap bile vermiyor. Ben bu yüzden Osman için özel bir rozet istiyorum. Sadece onda olsun ki insanlar bunu görünce ibret alsın. Konu dışı kategorisinden devam ederse her açtığı konu için, bazı mesajları istisna onlar şaşırtıcı derecede mantıklı neyse kategorilerin içi çöplüğe dönmez.

Artı 20 Eksi
Aslında gereksiz görülen konulara yanıt verilmese her şey hallolacak gibi.

Gözlem yaptım, konuyu saptıran ve hep aynı yerlere getirenler, konunun altına mesaj yazanlar oluyor. Yanlış düşündüğümü düşünüyorsanız fikrinizi belirtebilirsiniz.

Bakın, şu "ekmekarasıram" muhabbetini söz konusu üye hiç uzatmadı diye biliyorum. Ben muhabbeti bilmiyorum bile ve bilmek de istemiyorum, hiç açıklamayla uğraşmayın. Burada üyeyi savunduğum falan yok. Üye boş ya da dolu bir konu açıyor ve ardından hemen üyeyle alakalı, geçmiş mesajlarından yola çıkılarak yorumlar yapılıyor, konu alıyor başını gidiyor. Hayır, üyenin cevap verdiği falan da yok, daha doğrusu nadiren görüyorum.

Başlarda maalesef bu üyenin çok trol davranışları vardı ve beni bile rahatsız etmişti ama zaman geçtikçe daha düzgün mesajlarını görmeye başladım. Bir şarkı paylaşımıma gayet normal bir yorumda bulunmuştu örneğin. İsteyince gayet düzgün bir üye olunabiliyor, değil mi? Umarım daha çok çaba gösterir zaman geçtikçe.

Bunu okuyorsa alınmasın fakat açtığı konular bana da boş geliyor maalesef. Tam ne okuduğu da belli değil, her nesilden konu açmışlığı oldu galiba. Konuya giriyor, okuyor ve geçiyorum, hiçbir yorum yapmadan. Yapacağım pek yorum olmuyor çünkü.

Uzun lafın kısası, söz konusu üyeden bağımsız diyorum: Göz ardı etseniz her şey güzelleşecek. Kurallara uyulmadığını görürseniz raporlayıp geçiniz.

Hocam zaten ben sadece bu sınav mevzusu için diyorum. Onun dışında çar zaten iyi, ya bize ÖSYM sınav sonuç belgesini atsın ya da bu konuları açmasın.

Her gizemli birisi, kendisi ile açılan konulara asla ve asla cevap vermiyor. İyi makara yapıyor, ironiyle karışık üslubu yüzünden onunla konuşurken ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Adeta size hükmediyor.

Babapro rozeti gelebilir ona özel, çünkü gerçekten hakediyor. Bunu kalben tastikleyerek söylüyorum, Osman'ıma babapro yakışır.

Bence III. Osman gerçekten de yaş olarak 18 üstü ama ciddiyeti bazen bozulabiliyor. Gerçekten ciddi sohbet etmeye çalışınca gayet aklı başında biri olduğunu düşünüyorum. LGS mesajını bizzat kendim gözlerimle gördüm ve emoji falan vardı sanırım, çok kullanmaz III. Osman emoji, düz yazar geçer. Biraz ironik ve tiye alma amaçlı bir mesajdı mesela bana göre o mesaj. Açtığı bazı konularda da depresif bir halleri var. Kendisi troll yerine ciddiyeti düşük biri bence. EkmekArasıRAM kim bilmiyorum, olayın özetini okudum ama EkmekArasıRAM bildiğiniz çocuk, III. Osman biraz daha yaş olarak büyük biri bana kalırsa. Technopat’ta Mutluww ve Asosyal Necmi vardı hatırlarsanız, yazı stilleri benziyor. Mutluww üst pencereden bakarak yazardı mesela bazen, III. Osman’da da bu şekilde yazma özelliği var. Herkes olabilir, ama troll olarak sıfat da koyamıyorum kendisine.

Benim tahlilim buydu…

Uzun lafın kısası, söz konusu üyeden bağımsız diyorum: Boş konuları göz ardı etseniz her şey güzelleşecek. Kurallara uyulmadığını görürseniz raporlayıp geçiniz.

Bak buraya katılmıyorum. Neden tek seferde uzun bir süre ceza verileceğine sürekli 1 saatlik, 3 günlük cezalar verilsin? Bu kişi ya bir moderatörün 2. hesabı, ya da VIP üye falan. (!)

Bence III. Osman gerçekten de yaş olarak 18 üstü ama ciddiyeti bazen bozulabiliyor. Gerçekten ciddi sohbet etmeye çalışınca gayet aklı başında biri olduğunu düşünüyorum. LGS mesajını bizzat kendim gözlerimle gördüm ve emoji falan vardı sanırım, çok kullanmaz III. Osman emoji, düz yazar geçer. Biraz ironik ve Ti'ye alma amaçlı bir mesajdı mesela bana göre o mesaj. Açtığı bazı konularda da depresif bir halleri var. Kendisi troll yerine ciddiyeti düşük biri bence. Ekmekarasıram kim bilmiyorum, olayın özetini okudum ama ekmekarasıram bildiğiniz çocuk, III. Osman biraz daha yaş olarak büyük biri bana kalırsa. Technopat'ta mutluww ve asosyal necmi vardı hatırlarsanız, yazı stilleri benziyor. Mutluww üst pencereden bakarak yazardı mesela bazen, III. Osman'da da bu şekilde yazma özelliği var. Herkes olabilir, ama troll olarak sıfat da koyamıyorum kendisine.

Benim tahlilim buydu…

Bu tahlili artılayabiliyor muyuz?

Hocam zaten ben sadece bu sınav mevzusu için diyorum. Onun dışında çar zaten iyi, ya bize ÖSYM sınav sonuç belgesini atsın ya da bu konuları açmasın.

Bu konudan ben de rahatsızım, bulduğum çözümse üyenin bu konularını göz ardı etmek. Üyenin açtığı konularda vs. bir art niyet hissederseniz raporlayabilirsiniz. Zaman içinde yöneticilerin dikkatini çekecektir herhalde. Asıl sıkıntı hep açılan konuların mesaj yağmuruna tutulması oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.