Bütçe
30.000-40.000 TL

Ben Lenovo LOQ konusunda 15XXX9 serisinin problemlerinden dolayı ön yargılıyım. Böyle konulara bakanlar illa mesajlarımı görmüşlerdir. Garanti servisi de bdh bilişim, HP ile aynı. Berbat bir yer yani. Eğer riske girmek istiyorsanız, indirimde denk geldiyse alınabilir.

Peki Slayer ile TUF arasında gerçekten o kadar değecek fark var mı?

@talongod hocam X5t nasıldır. X7t serisi iyi de X5T'yi bilmiyorum.

Tamamen aynı cihazlar. O aradaki "5" ve "7" işlemci neslini belirtiyor. Genel olarak iyi tercih edilebilir bir model.

F16, 50 bin lira olmuş. Ben o parayı vermezdim 5050 bir laptopa. İkinci el alırdım 39-40 bin liraya. Ama sıfır istiyorsanız X5t bakabilirsiniz.

Konu sahibi sanırım benim attığım A15 kasayı soruyor. F16, 50.000TL bile olsa kasa kalitesi çok üstün bir model. X5T 32 GB RAM 5050 modeli de 50.000TL bandında, normal fiyatlar aslında.

F16, 50 bin lira olmuş. Ben o parayı vermezdim 5050 bir laptopa. İkinci el alırdım 39-40 bin liraya. Ama sıfır istiyorsanız X5t bakabilirsiniz. @talongod hocam X5t nasıldır. X7t serisi iyi de X5T'yi bilmiyorum.

Hocam aslında 2. el kısmında benlik sorun yok ama tam bilmemekle birlikte babam bilgisayar kursu tarzında bir kursa gidicekmiş ona 1-2 aylığına lazım sonra bir daha kullanmayacak bana kalacak bende almışken iyi bir şey alalım diye düşündüm. Babam almayacak olsa 2. el düşünebilirdim ama babamın yanaşacağını düşünmüyorum 😊

Tamamen aynı cihazlar. O aradaki "5" ve "7" işlemci neslini belirtiyor. Genel olarak iyi tercih edilebilir bir model.

Konu sahibi sanırım benim attığım A15 kasayı soruyor. F16, 50.000TL bile olsa kasa kalitesi çok üstün bir model. X5t 32 GB RAM 5050 modeli de 50.000TL bandında, normal fiyatlar aslında.

Peki siz olsanız en başta attığınız TUF olanı mı alırdınız yoksa slayer mı hocam?

Son düzenleme:
@talongod hocam son olarak 30 - 35 civarınada bir laptop önerebilir misiniz? Seçenek olarak göstereceğim babama diğer ikisi fazla gelirse diye.

Artık bu bütçelerde düzgün cihaz kalmadı. Bir tek bu model var, göze gelen. 3050 olduğuna bakmayın, 6 GB VRAM'i var ancak 65W TDP değeri var. Değerlendirmeyi siz yaparsınız.