30.000 TL bütçe ile kask ve eldiven önerisi

Bütçe
30.000 TL

crowzyy145301

Başarılı
Yer
Mersin
Arkadaşlar Allah izin verirse 2-3 haftaya yeni bir motora geçiyorum, haftanın 2-3 günü zevk için kullanıyorum, kask ve eldiven arıyorum. Bütçem toplam 30.000 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam öncelikle hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

Bu iki kask özellik olarak birbirine çok yakın kasklar, sadece Scorpion biraz daha agresif duruyor. İki kask da ECE 22.06 sertifikalı.
Bu arada AGV tercih ederseniz mutlaka bilinen firmalardan alın, bu markanın sahtesi piyasada çok var.

Eldiven olarak da
Bunu tavsiye ederim.

Öncelikle yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim. Aslında bu zamana kadar hiç eldiven takmadım. Bu tarz eldivenler çok yakar mı eli? Mersin'de yaşıyorum, yazın havalar malum çok sıcak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bu eldivende fazlaca hava kanalı var; parmaklarında ve parmak aralarında olmak üzere mikro delikler mevcut, yani hava bol bol içeride dolaşabiliyor.

Bir de hocam bu siteler güvenilir mi? İlk defa internetten alacağım biraz uygun gibi geldi tanıdığım motor dükkanları var ama yine de uygun gelirse buradan alabilirim.

Güvenilirler ancak kask alırken mutlaka denemenizi tavsiye ederim her markanın beden ölçüleri aynı olmuyor. Deneyip alırsanız çok daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…