crowzyy145301
Başarılı
Arkadaşlar Allah izin verirse 2-3 haftaya yeni bir motora geçiyorum, haftanın 2-3 günü zevk için kullanıyorum, kask ve eldiven arıyorum. Bütçem toplam 30.000 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam öncelikle hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
![]()
![]()
Scorpion EXO R1 Evo II Carbon Onyx Spor Motosiklet Kask Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Scorpion EXO R1 Evo II Carbon Onyx Spor Motosiklet Kask Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklarwww.motomax.com.tr
Bu iki kask özellik olarak birbirine çok yakın kasklar, sadece Scorpion biraz daha agresif duruyor. İki kask da ece 22.06 sertifikalı.
Bu arada AGV tercih ederseniz mutlaka bilinen firmalardan alın, bu markanın sahtesi piyasada çok var.
Eldiven olarak da.
Bunu tavsiye ederim.![]()
iXS Carbon Mesh 4.0 Sport Eldiven Siyah | İXS Motosiklet Eldivenleri
iXS Carbon Mesh 4.0 spor eldiven, karbon koruma ve yüksek hava akışı ile yaz sürüşleri için ideal. Şimdi uygun fiyatla motosikletonline.com’da!www.motosikletonline.com
Hocam öncelikle hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
![]()
![]()
Scorpion EXO R1 Evo II Carbon Onyx Spor Motosiklet Kask Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Scorpion EXO R1 Evo II Carbon Onyx Spor Motosiklet Kask Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklarwww.motomax.com.tr
Bu iki kask özellik olarak birbirine çok yakın kasklar, sadece Scorpion biraz daha agresif duruyor. İki kask da ece 22.06 sertifikalı.
Bu arada AGV tercih ederseniz mutlaka bilinen firmalardan alın, bu markanın sahtesi piyasada çok var.
Eldiven olarak da.
Bunu tavsiye ederim.![]()
iXS Carbon Mesh 4.0 Sport Eldiven Siyah | İXS Motosiklet Eldivenleri
iXS Carbon Mesh 4.0 spor eldiven, karbon koruma ve yüksek hava akışı ile yaz sürüşleri için ideal. Şimdi uygun fiyatla motosikletonline.com’da!www.motosikletonline.com
Güvenilirler ancak kask alırken mutlaka denemenizi tavsiye ederim her markanın beden ölçüleri aynı olmuyor. Deneyip alırsanız çok daha sağlıklı olur.