efebatiin
Yetkin
14400Fli sistemden bahsediyorsan evet götürür.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
@efebatiin rahatsız ettiğim için kusura bakmayın hocam birkaç sorum daha varda iletişim adresiniz var mı Discord vs.
Hocam bir arkadaşıma sormuştum AMD çok bilmiyorum ama Nvidia'dan çıkma diyor ekran kartı olarak ikisi arasında kaldım birtek bende Nvidia biliyorum AMD'yi çok bilmiyorum sizce ne yapmalıyımİletişim adresi vermek yasak diye biliyorum hocam direkt buradan sorabilirsiniz.
Hocam bir arkadaşıma sormuştum AMD çok bilmiyorum ama NVIDIA'dan çıkma diyor ekran kartı olarak ikisi arasında kaldım. Bir tek bende NVIDIA biliyorum AMD'yi çok bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Hocam bir arkadaşıma sormuştum AMD çok bilmiyorum ama NVIDIA'dan çıkma diyor ekran kartı olarak ikisi arasında kaldım. Bir tek bende NVIDIA biliyorum AMD'yi çok bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.
Kendisi de kısıtlı bilgisiyle yardımcı olmaya çalışıyor onun da görüşünü almak istedim böyle dedi size de sormak istedim demek istediği ekran kartını Nvidia almalısın diyor"NVIDIA'dan çıkma" neye göre diyor? Bu bütçede AMD daha iyi bir tercih olur.
Kendisi de kısıtlı bilgisiyle yardımcı olmaya çalışıyor onun da görüşünü almak istedim böyle dedi size de sormak istedim demek istediği ekran kartını NVIDIA almalısın diyor.
Peki ileride ki yeni nesil oyunları kaldırır mı bahsettiğimiz sistem GTA 6 vs...
Peki ileride ki yeni nesil oyunları kaldırır mı bahsettiğimiz sistem GTA 6 vs...