Üç bin lirayı almasanız bile 27 bin liraya o laptoptan çok daha iyilerini alırsınız. Kaporayı almasına da gerek yok başka laptop baksın.Bilgisayarcı demiş ki kapora fiyatın %10’undan hesaplanır her yerde o sebepten üç bin lira vermiş.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
- Makaleler
- 14
Yanarsa da 27 bine sarı sitede hâlen daha iyi cihazlar var.Bilgisayarcı demiş ki kapora fiyatın %10’undan hesaplanır her yerde o sebepten üç bin lira vermiş.
Valdiernaline
Çalışkan
Bana da dolandırıcı gibi geldi konuşma üslubu olsun tarzı olsun tamamen iknâ etmeye odaklı bir adam gibi. Gerçek satıcı olsa bu kadar ısrar etmezdi diye düşünüyorum.Kafadan 10k daha aşağı fiyatlara hatta daha da fazladır size söylenilen donanımın üstünü satıyorlar açık açık söylemeliyim ki adam sizi açık açık dolandırmaya çalışıyor kaporayı geri alabiliyorsanız alın derim o para o bilgisayara verilmez 2060'dan saf kas gücü beklemek saçmalık üniversite hayatını geçtim aldıktan sonra 8 GB RAM ile 1 ayı çıkaramaz anca film falan izler.
- Makaleler
- 14
Birbirimizden habersiz aynı veriyi verdik size. 3 bin yanar korkusuyla 30 bini çöpe atmazsınız umarım.Üç bin lirayı almasanız bile 27 bin liraya o laptoptan çok daha iyilerini alırsınız. Kaporayı almasına da gerek yok başka laptop baksın.
Arlecchino
Başarılı
Bilgisayarcı demiş ki kapora fiyatın %10'undan hesaplanır her yerde o sebepten üç bin lira vermiş.
Umarım alır ya az buz da vermpkölçemiş biraz saf bir çocuk.
3 değil 5 verse bile daha iyi alternatifler bulunuyor. Çocuğun saflığı değil de satıcının bu kurnazlığını da konuşmak lazım. 30 bine 2060..
ALCYONEUS
Uzman
Karşılığında ürünü almadığı sürece parasını geri alabilmesi lazım.
Kapora o ürünün satın alınacağının garantisi ürün ne olursa olsun satın alınmaktan vazgeçerse veya anlaşılan sürede alım satım işlemi yapılmazsa satış iptal edilip kaporaya çökülebilir en azından benim piyasada gördüğüm durum bu adam sen beni oyaladın deyip kaporayı vermeyebilir hele ki para elden verilmişse verdiğini de kanıtlayamaz bu durumda yapacak pek bir şey yok ben olsam kapora 10k üzeri bir ücret değilse yanmasını göze alır ama o bilgisayarı almazdım. Sonuçta 18-20k ya satılan( o da 256/8 değil 512/16 yine idare edecek özellikler) bir bilgisayar 30k ya satılmak isteniyor belki de bilgisayarda parça değişimi de oldu ve yan sanayi parça ile onarım sağlandı ileride bilgisayarın adamın elinde patlayıp patlamayacağını nereden bileceğiz 30k + tamir ücreti olacak bir de kardeşim bilmem kaç sene ben sana garanti veriyorum der bilgisayar bozulduğunda bu seninle ilgili bir durum bunu ben karşılayamam şu kadar ücretin var orijinal parçayla onarım sağlarız ayağına birkaç k geçirir tam olur. Zaten servislerin şu an yaptığı en iyi şey bu gidin bakın sarı sitedeki çoğu elektronik ürün satıcı tarafından 1 yıl garantili ama garantisi tartışılır konuyu açan arkadaşın kuzenini ciddi ciddi oturtmak istiyorlar belli yani.
Bana da dolandırıcı gibi geldi konuşma üslubu olsun tarzı olsun tamamen iknâ etmeye odaklı bir adam gibi. Gerçek satıcı olsa bu kadar ısrar etmezdi diye düşünüyorum.
Kimse kaliteli malı övmeyle uğraşmaz o ürün zaten kaliteliyse kendini belli eder.
Arlecchino
Başarılı
Bana da dolandırıcı gibi geldi konuşma üslubu olsun tarzı olsun tamamen iknâ etmeye odaklı bir adam gibi. Gerçek satıcı olsa bu kadar ısrar etmezdi diye düşünüyorum.
İkna yeteneği olmasaydı o mesleği yapamazdı zaten. Ya dürüstçe yapacak ya da bu şekilde. Kısaca kaporayı yakın veya alabiliyorsanız alın 2 türlü de kazanırsınız.
Valdiernaline
Çalışkan
Üç bin lirayı almasanız bile 27 bin liraya o laptoptan çok daha iyilerini alırsınız. Kaporayı almasına da gerek yok başka laptop baksın.
Kaporayı bırakın 30 bininden olacak çocuk sanki. Umarım kuzenim meydan dayağına kurban gitmez bilgisayarcı salmayacak gibi.
- Makaleler
- 14
Pişman olmaya karar versin.Eki Görüntüle 218796
Kaporayı bırakın 30 bininden olacak çocuk sanki. Umarım kuzenim meydan dayağına kurban gitmez bilgisayarcı salmayacak gibi.
Şuradan belli zaten umurunda olmadığınız. Adamın derdi cebi. Kaporayı illa almanıza gerek yok. 27 bine hatta 25 bine de daha iyi laptoplar var.Eki Görüntüle 218796