30.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
30.000 TL

Uranos

Başarılı
Yer
Adana
Arkadaşlar, şu anki telefonum çok eskidi. iPhone 13 almayı düşünüyorum. Daha iyi bir öneriniz var mı? Android de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım, sosyal medya ve fotoğraf çekimi.

Bütçe cikarsa Xiaomi 14T Pro kamera icin. Guncelleme ve medya tuketimi icin Galaxy S24. bütçe cikmazsa gunluk kullanim icin Nothing Phone 2A Plus. Sosyal medya icin Galaxy S24 FE. Fotograf cekimi olarak Xiaomi 14T.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 şu anda alınabilecek en düşük iPhone modeli. Hala güçlü ve gideri olan bir cihaz ama ben de artık tavsiye edemiyorum kendisini. Fiyat olarak Apple’ın önceki nesil cihazları bile hiç değer kaybetmiyor. iPhone 13’ün daha ucuz olması lazım. Kısıtlı bütçeyle iPhone alınmaz. Farklı alternatiflere yönelebilirsin. Veya üstüne 10k daha ekleyip son iPhone olan iPhone 16e’yi düşünebilirsin. Her türlü o fiyata alacağın Android’lerden daha iyi bir tercih olur. Ömrü de çok uzun olur.

iPhone 13 şu anda alınabilecek en düşük iPhone modeli. Hala güçlü ve gideri olan bir cihaz ama ben de artık tavsiye edemiyorum kendisini. Fiyat olarak Apple'ın önceki nesil cihazları bile hiç değer kaybetmiyor. iPhone 13'ün daha ucuz olması lazım. Kısıtlı bütçeyle iPhone alınmaz. Farklı alternatiflere yönelebilirsin. Veya üstüne 10k daha ekleyip son iPhone olan iPhone 16E'yi düşünebilirsin. Her türlü o fiyata alacağın Android'lerden daha iyi bir tercih olur. Ömrü de çok uzun olur.
16e, kendi fiyat aralığındaki Android telefonlara göre yetersiz kamerası (tek kamera olması) ekranı ve oyun performansıyla sadece iOS ekosistemi veya sadece iOS telefonlar arasında değerlendirilebilecek bir telefon.

Ya S24+'a çık ya da S24 FE'ye düş bence. Honor 400 Pro da bence güzel tercihlerden olurdu da işte bu 3 sene olayı işi çok bozdu. S24'de fiyatını avantajlı bulursan düşünebilirsin ama 24+ alma şansın varsa alma, 24 çok arada kalıyor, zorlama bir tercih olur. 14T Pro hızlı şarj istiyorsan güzel tercih. Derdin kameraysa toplam paket olarak en iyi kamera S24 ve S24+'da.

16e, kendi fiyat aralığındaki Android telefonlara göre yetersiz kamerası (tek kamera olması) ekranı ve oyun performansıyla sadece iOS ekosistemi veya sadece iOS telefonlar arasında değerlendirilebilecek bir telefon.
Burada Samsung’un FE modelleri önerilirken 16e eleştirilecek telefon değil.

Geri
Yukarı Alt