Onlar bir kenarda şu an tam karar veremedim, Mercedes 190E, 124DE, jip gibi alınmaz mı?
Genç ama hafif arabalar oluyor ağır arabalar hep eskide kalıyor.![]()
Maalesef alınmaz hocam, ilk araban olacağını düşünüyorum. O durumda bu araçlar sana hiç gitmez.
Onlar bir kenarda şu an tam karar veremedim, Mercedes 190E, 124DE, jip gibi alınmaz mı?
Genç ama hafif arabalar oluyor ağır arabalar hep eskide kalıyor.![]()
Maalesef alınmaz hocam, ilk araban olacağını düşünüyorum. O durumda bu araçlar sana hiç gitmez.
Ben de nedense eski arabaların görünüşü ve konforunu daha çok seviyorum ağır oluyor ama tabii ileriyi de düşünmek gerekiyor, peki Fiat Punto, Ford Fiesta gibi araçların dizelleri alınır mı? Şu an düşünceme göre elektrikli düşünmüyorum dizel de piyasası yok deniliyor ama otomatik olsun diyorum manuel de kalabalıkta zorluyor.
Saydığın araçlar arasında tercihim Ford Fiesta olur. Biraz serttir ancak sürüş dinamikleri klasik Ford karakterini yansıtır. Dizel alınır mı derseniz; alınabilir lakin mümkünse almamanız çok daha iyi olur. Çok temizini bulmanız gerekiyor. Mevcut durumunuzu analiz edersek dizel motor sizin için pek uygun değil çünkü muhtemelen aşırı kilometre yapmayacaksınız.
Saydığın araçlar arasında tercihim Ford fiesta olur. Biraz serttir ancak sürüş dinamikleri klasik Ford karakterini yansıtır. Dizel alınır mı? Derseniz; alınabilir lakin mümkünse almamanız çok daha iyi olur. Çok temizini bulmanız gerekiyor. Mevcut durumunuzu analiz edersek dizel motor sizin için pek uygun değil çünkü muhtemelen aşırı kilometre yapmayacaksınız.
Saydığın araçlar arasında tercihim Ford fiesta olur. Biraz serttir ancak sürüş dinamikleri klasik Ford karakterini yansıtır. Dizel alınır mı? Derseniz; alınabilir lakin mümkünse almamanız çok daha iyi olur. Çok temizini bulmanız gerekiyor. Mevcut durumunuzu analiz edersek dizel motor sizin için pek uygun değil çünkü muhtemelen aşırı kilometre yapmayacaksınız.
@Greens1903 aman aman. Uzak durun, eski bir Range Rover almak çok riskli bir şey. Hem de eskisi, sanayi ustaları bazen bunları tamir etmek yerine başka motor bile takıyorlar. Başka motor uyarlıyorlar veya. Dolayısıyla büyük bir risk, anlıyorum eski de olsa range diyorsunuz ama mantıklı taraftan da bakmak gerekir.
Beşiktaşlısınız, Talisca'yı bonservisiyle almak gibi bir şey bu.![]()
Benim naçizane tavsiyem bu araçtan uzak durmanız yönündedir. Biz aramızda dostlarla eğer aynı araçtan iki tane alacaksanız neden olmasın şeklinde şaka yapardık. Biri bozulunca diğerine binersiniz derdik birbirimize, bu açıklayıcı olmuştur diye düşünüyorum.![]()
Hocam, o bütçede size SUV öneremem çünkü iyi bir SUV almak için çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Sizi korumak için böyle bir öneri yapmam açıkçası.
Örnek vermek gerekirse parça 500 TL iken işçilik artık 5 bin TL seviyesine ulaştı, sanayi de artık maalesef çok acımasız.