Şahsen hocam arabasız bile kalsam o yaşlarda o markalara bulaşmam. Yine de biz size dikte edemeyiz, alırsanız saygı duyarız ancak daha önceden de söylediğim gibi başınızı ağrıtır. :)

SUV harici ilk araba almakta pek istemiyorum o yüzden demiştim.

Chevrolet blazer, Dodge durango, KIA sorento, xforce prestice, bunlar mantıklı mı?

2005-2006 sonrası Captiva'lar iyi ancak Jeep'lerin çoğu modellerine şimdi bile bulaşılmıyorken o eski belki de yüzlerce kronik sahibi modellerine asla bulaşılmaz.

Chevrolet blazer, Dodge durango, KIA sorento, xforce prestice, bunlar mantıklı mı?

Hocam yanlış anlamayın, genelde hep bi' sıkıntı marka ve modeller seçiyorsunuz sanki. 😅 @Greens1903

Önerilere de açığım sahibinden link atın bakalım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SUV harici ilk araba almakta pek istemiyorum o yüzden demiştim.

Önerilere de açığım sahibinden link atın bakalım. :)

İsteklerinizi değiştirmelisiniz ya da bütçe yükseltmelisiniz.

Eli ayağı düzgün binek araçlar ortalama 500 bin TL'den başlıyor. Hatta buna psikolojik sınır diyebiliriz. SUV almak çok büyük risk, o tarz araçlar bu işle uğraşan, seven, zaman ayıran ve bütçesi geniş olanlar için daha uygun. Biz sizi korumaya çalışıyoruz, başka bir gayemiz yok.

İsteklerinizi değiştirmelisiniz ya da bütçe yükseltmelisiniz.

Eli ayağı düzgün binek araçlar ortalama 500 bin TL'den başlıyor. Hatta buna psikolojik sınır diyebiliriz. SUV almak çok büyük risk, o tarz araçlar bu işle uğraşan, seven, zaman ayıran ve bütçesi geniş olanlar için daha uygun. Biz sizi korumaya çalışıyoruz, başka bir gayemiz yok.

Diğer araç önerileriniz nedir? Bir link atsanız.

Honda HR-V önermiştiniz ama o aracında göstergesi ortada o gösterge olayı takıntı yapar. :)

Saçma sapan modeller almayacaksan alınır neden olmasın? Piyasada yaygın bulunan, tutulan güzel arabalar var. Verebileceğim en güzel örnek Toyota'lar olur. 1.6 motorlu klimalı güzel bir şey alırsan mutlu eder. Saçma sapan, yolda hiç görmeyeceğin arabalar alma.