Merhaba, kendime telefon bakıyorum ve sizlerden önerilerinizi istiyorum. Minimum 6 GB RAM'li bir telefon arıyorum, hafızası da en az 64 GB olursa iyi olur. Bütçeyi biraz daha artırabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3300 TL
Emre.py
Üstün
Hocam eski S serilerinin ekranları sıkıntılı oluyor. Kendin düşürüp kırmazsan ekranları yanıyor kullanıldıkça.İkinci elden S8 Plus veya S9 bakabilirsiniz. S9 daha iyi fakat RAM'i 4 GB.
Yine de bir çok orta segment telefonlara fark atıyorlar hala. Bu bütçede daha iyi bir şey bulabileceğinizi zannetmiyorum.Hocam eski S serilerinin ekranları sıkıntılı oluyor. Kendin düşürüp kırmazsan ekranları yanıyor kullanıldıkça.
O paraya telefon yokta. Geçen gün AVM de gezerken Reeder standına denk geldim çok ilgili calisanlardi. İnanılmaz son model telefonu alıyorsun 5500 TL'ye yanında iki tane daha hediye ediyorlar karpuz gibi. Tavsiye edebilirim fena değildi telefon.
Telefonlarına sahte kamera koyan dolandırıcı bir firma.O paraya telefon yokta. Geçen gün AVM de gezerken Reeder standına denk geldim çok ilgili calisanlardi. İnanılmaz son model telefonu alıyorsun 5500 TL'ye yanında iki tane daha hediye ediyorlar karpuz gibi. Tavsiye edebilirim fena değildi telefon.
Emre.py
Üstün
Reeder'ın kalitesini, telefonlar hakkında ufaktan bilgisi olanlar dahi bilir. Bu yüzden konuşmaya gerek yok.O paraya telefon yokta. Geçen gün AVM de gezerken Reeder standına denk geldim çok ilgili calisanlardi. İnanılmaz son model telefonu alıyorsun 5500 TL'ye yanında iki tane daha hediye ediyorlar karpuz gibi. Tavsiye edebilirim fena değildi telefon.
E hocam paranız yok ama. Hem bedava olsun hem kaliteli olsun olmuyor maalesef.Reeder'ın kalitesini, telefonlar hakkında ufaktan bilgisi olanlar dahi bilir. Bu yüzden konuşmaya gerek yok.
Emre.py
Üstün
Evet araştırdım ve kaçak note 8 pro ve note 9 pro dışında alınabilir model yok diyebilirim.Yine de bir çok orta segment telefonlara fark atıyorlar hala. Bu bütçede daha iyi bir şey bulabileceğinizi zannetmiyorum.
İkinci elden eski Samsung S serisi telefonlar çok daha iyidir.
Note 8 pro kullandım daha önce. Aşırı ısınıyor telefon.Evet araştırdım ve kaçak note 8 pro ve note 9 pro dışında alınabilir model yok diyebilirim.