- Makaleler
- 9
Bulabilirseniz OLED piksel atması olan Galaxy S10/N10.
Galaxy A70 a50.
Galaxy A70 a50.
Hmm, diğer ROM'lardan sistem programı araklayan Reeder mı? Sahte kameralı Reeder mı? Ekran oranı uyumsuz olan Reeder mı? 720P çözünürlüklü Reeder mı?O paraya telefon yokta. Geçen gün AVM de gezerken Reeder standına denk geldim çok ilgili calisanlardi. İnanılmaz son model telefonu alıyorsun 5500 TL'ye yanında iki tane daha hediye ediyorlar karpuz gibi. Tavsiye edebilirim fena değildi telefon.
Tercih meselesi değil, Turbox öneriyorsunuz şu an baya.Bozuk plak gibisiniz vallahi, neyse... Tercih meselesi.
Ben Samsung kullanıyorum hocm arkadaşın parası yok sıfır seçenek gördüm söyledim o kadar.Hmm, diğer ROM'lardan sistem programı araklayan Reeder mı? Sahte kameralı Reeder mı? Ekran oranı uyumsuz olan Reeder mı? 720P çözünürlüklü Reeder mı?
2. elden S8, S7 Edge bakabilirsiniz. S7 Edge pahalı olacağından S8'e bakın.
Tercih meselesi değil, Turbox öneriyorsunuz şu an baya.
Evet deneyimledim, berbattı.@laifodes @kullanıcı311 @144 @Darth Maul beğenmeyen arkadaşlar telefonu gidip incelediniz mi bu üç kuruş paraya başka sıfır telefon biliyor musunuz. 100 dolara kalite mi bekliyorsunuz.
Duymuştum o modeli.Mi 8 öneririm. Güzel cihaz kendisi. Hele ki Custom ROM atarsan mis gibi olur telefon. Redmi'lerle karşılaştırma.