Bütçe
3300 TL
Telefonlarının model isimlerinden bile anlarsın ne kadar kötü olduğunu. Pro blue Max Ultra 2023 Lite s Plus bilmem ne.
Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 tl 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).

Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 tl 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).
Adamlar dolandırıcı! Tek kameralı telefonları 3 kameralı diye satıyorlar! Bir YouTube videosu sayesinde bu ortaya çıktıktan sonra başladılar kameraların süs olduğunu söylemeye!.

Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 TL 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).

Firma satamadığı için yanında bedavaya veriyor. Cihazları da kaliteli değil.

Adamlar dolandırıcı! Tek kameralı telefonları 3 kameralı diye satıyorlar! Bir YouTube videosu sayesinde bu ortaya çıktıktan sonra başladılar kameraların süs olduğunu söylemeye!

Sanırsam ifşa eden telefon tamircisine tehdit mi etmişler rüşvet mi vermişler ne?