Mi 8 öneririm. Güzel cihaz kendisi. Hele ki Custom ROM atarsan mis gibi olur telefon. Redmi'lerle karşılaştırma.
Bu üç kuruş paraya başka sıfır telefon biliyor musunuz?
Adanlar tek kameralı telefonu 3 kameralı diye satıyor? Dolandırıcı yani.@laifodes @kullanıcı311 @144 @Darth Maul beğenmeyen arkadaşlar telefonu gidip incelediniz mi bu üç kuruş paraya başka sıfır telefon biliyor musunuz. 100 dolara kalite mi bekliyorsunuz.
@laifodes @kullanıcı311 @144 @Darth Maul beğenmeyen arkadaşlar telefonu gidip incelediniz mi bu üç kuruş paraya başka sıfır telefon biliyor musunuz? 100 dolara kalite mi bekliyorsunuz.
Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 tl 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).Telefonlarının model isimlerinden bile anlarsın ne kadar kötü olduğunu. Pro blue Max Ultra 2023 Lite s Plus bilmem ne.
Adamlar dolandırıcı! Tek kameralı telefonları 3 kameralı diye satıyorlar! Bir YouTube videosu sayesinde bu ortaya çıktıktan sonra başladılar kameraların süs olduğunu söylemeye!.Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 tl 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).
Adamlar bir ortalama restorantta 3 kişi yiyeceğin yemeğin parasına 3 telefon veriyor ne bekliyorsun. 5000 TL'ye 3 telefon tanesi 1600 TL. 50 dolar. Kullan-at gibi. Kimse süper kalite bir şey demedi zaten hangi marka olursa olsun bu fiyata kaliteli bir ürün sunamaz. ( 5000 TL 3 tane dediğim olay stantta olan bir kampanya idi internette yok sanırsam bulamadım ).
Adamlar dolandırıcı! Tek kameralı telefonları 3 kameralı diye satıyorlar! Bir YouTube videosu sayesinde bu ortaya çıktıktan sonra başladılar kameraların süs olduğunu söylemeye!
Dolandırıcıdan telefon satın almak bir tercih değil. Psikolojik bir sıkıntı.Bozuk plak gibisiniz vallahi neyse. Tercih meselesi.