Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3300 TL
Emre.py
Üstün
Ben iPhone istemiyorum hocam bu paraya. 2021 yılında ikinci el 1600 liraya A30s aldım ben. Ki o zamanlar note 8 pro'nun kaçak halinin sıfırı 2400 civarıydı. Halen kullanıyorum tek sıkıntısı artık takılmaya başlaması. Ekran kalitesi desen mükemmel zaten.E hocam paranız yok ama. Hem bedava olsun hem kaliteli olsun olmuyor maalesef.
Bende aynı modeli düşünüyordum. Ve dediğiniz gibi ikinci el S serileri kronik sorunlu.İkinci el Redmi Note 9S alın. Sıfır bulmak zordur. İkinci el s serilerinde de yanık ekran ölü bataryayla karşılaşmanız söz konusu.
iPhone alın demedim ki ben zaten. Neyse 2. el bir seyler bulursunuz gene sıfır olmaz da.Ben iPhone istemiyorum hocam bu paraya. 2021 yılında ikinci el 1600 liraya A30s aldım ben. Ki o zamanlar note 8 pro'nun sıfırı 2400 civarıydı. Halen kullanıyorum tek sıkıntısı artık takılmaya başlaması. Ekran kalitesi desen mükemmel zaten.
Bende aynı modeli düşünüyordum. Ve dediğiniz gibi ikinci el S serileri kronik sorunlu.
Emre.py
Üstün
Sıfır aramak imkansız zaten bu fiyata. En kötü telefonlar 5 bin TL.iPhone alın demedim ki ben zaten. Neyse 2. el bir seyler bulursunuz gene sıfır olmaz da.
Emre.py
Üstün
Şu an ki kullandığım telefon görselde ki Note 8'i ikiye katlar hocam. Seçeneklerim maalesef kısıtlı.Bu fiyatlara kaçak RETMİ 11 Pro falan bulabilirsiniz. Veya Mate 20 Lite, P20 Lite falan. Galaxy A10 da olabilir.
Eki Görüntüle 23502
FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
3300 TL'ye ancak parçaları toplayarak kendi telefonunuzu yapabilirsiniz.
SIM kart modülü:
fr.aliexpress.com
LCD ekran:
Arduino:
Keypad (numara girmek için):
Mikrofon:
SIM kart modülü:
MODULE GPRS GSM sans fil SIM800L V2.0 5V, quadri-bande avec capuchon de câble d'antenne pour Arduino - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Arduino:
Keypad (numara girmek için):
Mikrofon:
Emre.py
Üstün
Note 10 modelini arkadaşıma aldık geçen haftalarda. 4 GB RAM'den ötürü almam. Telefonlarda RAM önemli arkadaşlar. Bu yüzden ekranına rağmen Note 8 Pro düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
Eski S serisi(S8) alınabilir. Ekranda yanık bulunur yüksek ihtimalle ama aşırı bir yanık yoksa kullanılır, çok sorun olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan Lex Horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti