Bütçe
3300 TL
İkinci el Redmi Note 9S alın. Sıfır bulmak zordur. İkinci el s serilerinde de yanık ekran ölü bataryayla karşılaşmanız söz konusu.

E hocam paranız yok ama. Hem bedava olsun hem kaliteli olsun olmuyor maalesef.
Ben iPhone istemiyorum hocam bu paraya. 2021 yılında ikinci el 1600 liraya A30s aldım ben. Ki o zamanlar note 8 pro'nun kaçak halinin sıfırı 2400 civarıydı. Halen kullanıyorum tek sıkıntısı artık takılmaya başlaması. Ekran kalitesi desen mükemmel zaten.

İkinci el Redmi Note 9S alın. Sıfır bulmak zordur. İkinci el s serilerinde de yanık ekran ölü bataryayla karşılaşmanız söz konusu.
Bende aynı modeli düşünüyordum. Ve dediğiniz gibi ikinci el S serileri kronik sorunlu.

Ben iPhone istemiyorum hocam bu paraya. 2021 yılında ikinci el 1600 liraya A30s aldım ben. Ki o zamanlar note 8 pro'nun sıfırı 2400 civarıydı. Halen kullanıyorum tek sıkıntısı artık takılmaya başlaması. Ekran kalitesi desen mükemmel zaten.

Bende aynı modeli düşünüyordum. Ve dediğiniz gibi ikinci el S serileri kronik sorunlu.
iPhone alın demedim ki ben zaten. Neyse 2. el bir seyler bulursunuz gene sıfır olmaz da.

Bu fiyatlara kaçak RETMİ 11 Pro falan bulabilirsiniz. Veya Mate 20 Lite, P20 Lite falan. Galaxy A10 da olabilir.

1709293927981.webp

Son düzenleyen: Moderatör: