Bütçe
35.000 - 40.000 TL arası

Ragnar

Başarılı
Bütçem 35.000-40.000 TL aralığı, bu fiyat aralığında en fiyat performans, en iyi oyuncu laptopunu arıyorum. Bundan önce bilgisizliğimden ve deneyimsizliğimden kötü bir laptop aldım, pişmanım. Yine pişman olmak istemiyorum.

Sepette 37k'ya geliyor. Bu fiyata en iyisi.
Aklımda birkaç soru var.

Daha önce hiç AMD işlemci kullanmadım, hep Intel kullandım. AMD işlemci kullananlar deneyimlerini aktararak İntel ile karşılaştırabilir mi?

512GB SSD bana yeter mi emin değilim, en azından 1TB olsa daha iyi olurdu.

Acer markası hakkında düşünceleriniz nedir, iyi bir marka mı?

16GB RAM sizce günümüz ve gelecek için yeter mi?

Aklımda birkaç soru var.

Daha önce hiç AMD işlemci kullanmadım, hep Intel kullandım. AMD işlemci kullananlar deneyimlerini aktararak Intel ile karşılaştırabilir mi?

512 GB SSD bana yeter mi emin değilim, en azından 1TB olsa daha iyi olurdu.

Acer markası hakkında düşünceleriniz nedir, iyi bir marka mı?

16 GB RAM sizce günümüz ve gelecek için yeter mi?

RAM ve SSD için birer tane boş slotu mevcut, kalan bütçenize ekleme yapabilirsiniz. AMD ile Intel'de karşılaştıracak fazla bir şey yok. AMD serin, Intel sıcak çalışır. Acer iyidir.

RAM ve SSD için birer tane boş slotu mevcut, kalan bütçenize ekleme yapabilirsiniz. AMD ile Intel'de karşılaştıracak fazla bir şey yok. AMD serin, Intel sıcak çalışır. Acer iyidir.
20.000 TL - 25.000 TL ve her olasılığa karşı yeniden sormamak için 30.000 TL - 35.000 TL aralığında en fiyat performans, en iyi oyuncu laptopunu önerebilir misiniz? Kusura bakmayın ödemeyi babam yapacağı için fiyat bandında anlaşmazlık yaşıyoruz. Bunun için yeni konu açmak istemedim.

20.000 TL - 25.000 TL ve her olasılığa karşı yeniden sormamak için 30.000 TL - 35.000 TL aralığında en fiyat performans, en iyi oyuncu laptopunu önerebilir misiniz? Kusura bakmayın ödemeyi babam yapacağı için fiyat bandında anlaşmazlık yaşıyoruz. Bunun için yeni konu açmak istemedim.