Bütçe
35.000 TL
15t i niye beğenmediniz onu merak ettim açıkçası Honor 400 Pro epey vb sitelerde daha yüksek puan almış ama testlerde 15t daha stabil FPS alıyor bende şu an 15t ile Honor 400 Pro arasında kaldım.

Bütçenizde daha iyi alternatifler var o yüzden.
15t yerine 14t Pro bak. 14t Pro daha iyi daha mantıklı.

İşlemcisi pek güzel değil. Evet güzel ama fiyatınıza göre değil. X7 Pro ile aynı işlemciye sahip bir cihaz bu.

Anladım ayrıca Honor 400 Pro aldığım zaman hem donanımsal hem yazılımsal kac sene götürür 15t ile 400 Pro arasından kalmamın en büyük sebebi yazılımdı en başta açıkçası.

Bütçenizde daha iyi alternatifler var o yüzden.
15t yerine 14t Pro bak. 14t Pro daha iyi daha mantıklı.

14t Pro eski kaldığı icin almayı düşünmüyorum ayrıca cevap yazan herkese teşekkür ederim 16e ya da 400 Pro'ya da 15t alacağım.

S25FE alacaksın o zaman dostum yazılım daha iyi stabilite güncelleme desteği vs.

Yazılım derken sadece 3-4 Senede cökme vb yaşatmiyacsk anlamında demiştim yazılıma iyice önem versem 16e alırdım acıkcası

Ben zaten S25FE attım sen istemiyorsan niye ekledin.

Oyun vs oynamıyorsanız Honor 400 daha iyi bence batarya açısından.
Ben kuryeyim.
S23 FE gibi donanımlı bir telefon olunca şarj su gibi akıyor zaten 4370MAH bataryası var.

Ve arada 10bin küsur fark mevcut. Honor 400'de iyi bence.
400 işimi görüyor hocam zaten oyun da oynuyorum ama daha fazla bütçeli öneri isteyenlere 400 pro önerdim :)
400 tasarımı çok iyi kürek gibi redmi telefonumdan sonra ilaç gibi geldi.

16e ne Allah aşkına hocam.
Bizim attığımız telefonlar kat kat daha iyi 16eden.

14t aldığım zaman 5 ay sonra güncelleme almayıp 1 senede sonra elimde alev alacak telefonun sahibi ben olacağım siz burada öneriyorsunuz ama olacak olan bana yine olucak size normal olarak işin ucu size dokunmayacak 16e ya da Honor 400 Pro'ya da 16e alacağım açıkçası.