- Makaleler
- 6
Evet büyük farkları yok, o yüzden ikinci elini alacağım bir cihaz olmaz diyorum.
Biri 35 bin birini en son baktığımda 13 15 bine bulabiliyorsun
Evet büyük farkları yok, o yüzden ikinci elini alacağım bir cihaz olmaz diyorum.
5 yıldır kullanıldığı için normaldirBiri 35 bin birini en son baktığımda 13 15 bine bulabiliyorsun![]()
Pil döngüsü çok olmayan güzel bir M2 başlangıç için en ideali bence. İkinci ele değer olur. M1'in kasası daha kalındı yanlış hatırlamıyorsam. Birde tabi fark var.Evet büyük farkları yok, o yüzden ikinci elini alacağım bir cihaz olmaz diyorum.
Sıfır ve ikinci el farklı şeyler dostum. Birisi az kullandım dedi diye öyle olmuyor. İkinci eli herkes tercih etmek zorunda da değil. O yüzden konunun en başında sormuştuk zaten, sıfır veya ikinci el fark eder mi diye.Satanların çoğu iPad gibi ihtiyacı olmadığından satıyor. Genelde tozluktan çıkarılıp satılıyor.
M1 Air de uzun süre satıldı sıfırı. Yani yenisini de bulmak mümkün. En kötü bakımını yaptırırsın yine de Neo'nun fiyatına gelmez.
Bir cihazı bu kadar savunmaya gerek yok. Yarı fiyatına aynısı varken neden gidip onu alırsın?
Hem diğer ihtiyaçlarınıda karşılar.
Daha önceki mesajımı ghostladığın için bunu es geçiyorum müsaadenle6 yıl önceki cihaza üstünlük kuramadığı için MacBook Neo önerilmemesi daha normal gibi.
Tabii ki sıfırı alınmaz ama ikinci elde, garanti şartı da aranmıyorsa oldukça uygun fiyatlara bulunabiliyor.5 yıl önce çıkmış m1'i ancak ikinci elde bulursun makul fiyata
Sıfır ve ikinci el farklı şeyler dostum. Birisi az kullandım dedi diye öyle olmuyor. İkinci eli herkes tercih etmek zorunda da değil. O yüzden konunun en başında sormuştuk zaten, sıfır veya ikinci el fark eder mi diye.
Daha önceki mesajımı ghostladığın için bunu es geçiyorum müsaadenle. 8 GB RAM var alınmaz demekle olmuyor.
Evet ışık yok, bakarak yazanlar için büyük problem haklısın. Malzeme kalitesinde kötü olan neydi, ben fark edemedim.Tabii ki sıfırı alınmaz ama ikinci elde, garanti şartı da aranmıyorsa oldukça uygun fiyatlara bulunabiliyor.
Neo'nun klavyesi bile aydınlatmalı değil, malzeme kalitesi de pek iyi değil.
Tek problem insanların herkesi kendisi gibi sanmasıO kadar çok yazmam gereken şey varki yazmaya üşendim kusura bakmayın.