54 Mbps destekleyen altyapıya neden 100Mbps'lik bir fiyat ödesin ki. Ama şöyle bir durum var, ben TurkNet'ten altyapı sorguladığım zaman 89 Mbps desteklediği yazıyordu TT'de ise 149 Mbps yazdığını fark ettim. Burada her ay ekstra para vereceksen 100 Mbps tarife almanı öneririm.
İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 Mb 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 Mb vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.
İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 MB 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 MB vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100'lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.
İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 MB 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 MB vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100'lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.
Hocam arada 10 TL fiyat farkı var. Max 54 Mbps hız alacağımdan dolayı 100 Mbps internet almak mantıklı mı diye açtım konuyu. Sadece oyun ve eğlence amaçlı kullanıyorum interneti. @Recep Tayyip İvedik,@Learnof,@8372,
Hocam arada 10 TL fiyat farkı var. Max 54 Mbps hız alacağımdan dolayı 100 Mbps internet almak mantıklı mı diye açtım konuyu. Sadece oyun ve eğlence amaçlı kullanıyorum interneti. @Recep Tayyip İvedik,@Learnof,@8372,