3500TL 360mm sıvı soğuma tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürsel KILAVUZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
  • Etiketler Etiketler
    sıvı

Gürsel KILAVUZ

Başarılı
Arkadaşlar 360 mm sıvı sogutma tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bütçe 3000-3500 civarı. Aklımdaki sıvı sogutucu modelleri sunlar. Artıları eksileri neden alınır neden alınmaz yorumlarınızı dikkate alacağım.

Bu soğucu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Vergi ekleniyor ona 4200 küsür oluyor attığınız.

İkisi arasında bir tercih yapmanızı öneririm.

LS-SE ve LE arasında yani.

V2 modeli olmadığı sürece CoreLiquid'ler sıvı akıtıyor diye biliyorum. Ayrıca siz hangi işlemci için alıyorsunuz ve neden kule tipi düşünmüyorsunuz merak ettim.

10700K için kule tipi zaten yetmiyor. Yetecek olsa da o kule tipi soğutucular sıvı soğutma fiyatına satılıyor. İleride Intel'in 15.nesil işlemcisini veya AMD Ryzen serisi bir işlemci anakart RAM 3'lüsüne geçince bir de sıvı soğutmayla uğraşmak istemiyorum. Sistemimde şu an sadece kasa ve sıvı soğutmayı değiştirmem gerek. Zalman Z3 Plus gibi eski model bir kasada 6800XT ve 10700K'yı soğutmak kolay olmuyor.

Hocam mevcut kule tipi soğutucu 10700k yi sogutuyor zaten. Özellikle sivi soğutma istememe rağmen hala neden bu ısrar? Sivi soğutucu alacağım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…