Anakartımda PCI-e 4.0 slotum var, 3500 TL fazla geçmeyecek şekilde önerinizi alırım.
Anakartımda PCI-e 4.0 slotum var, 3500 TL fazla geçmeyecek şekilde önerinizi alırım.
Bunu tavsiye edebilirim:
![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu bütçede alabileceğin en iyi disk bu zaten.
Konunuza baktım, bir anormallik göremedim ben. Gayet normal şekilde paketlenmiş. SSD o şekilde yamulmaz. Ha kutuya konulabilirdi evet ama bu şekilde de sorun teşkil etmez yani.Tebilon Konu 'Alışveriş deneyimi'
Merhaba, Tebilon'dan aldığım SSD geldi ve paketlemesini görünce gülmekle beraber biraz üzüldüm. Bir parça kartona sarıp yollamışlar ve SSD bunun içinde yamulabilir. Alacak arkadaşlar kesinlikle kargocu gitmeden kontrol etsin. Instagram sayfalarındaki videoda bildiğin Amazon gibi kutuya koyuyordu aynı ürünü.
Görselleri ekledim.
SSD zaten sağlam geldi, firma paketlemeye biraz daha özen gösterebilir. Böyle firmalara yakıştıramıyorum bu tür şeyleri. Ama kesinlikle tekrar alırım buradan.
- shockedblackguy
- tebilon
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Hocam alacaksanız bakın buna.
Evet hocam, sadece daha iyi paketlenebilirdi ve Türkiye'de kargoların durumu ortada. SSD'de sıkıntı yok ama şimdi takacağım arkadaş da güvenle alabilir Tebilon'dan.Konunuza baktım, bir anormallik göremedim ben. Gayet normal şekilde paketlenmiş. SSD o şekilde yamulmaz. Ha kutuya konulabilirdi evet ama bu şekilde de sorun teşkil etmez yani.
Bunu tavsiye edebilirim:
![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu bütçede alabileceğin en iyi disk bu zaten.
@Virtudex, WD Black SN770 de çok iyi bir SSD ancak Renegade seviyesinde değil. PCI-e 4.0 SSD'ler arasında orta segmentin en iyilerinden o. Renegade direkt üst segment. SN770 DRAM'siz, HMB ile çalışıyor.