Kasanın önünde 3 tane fan var. Ve sıvı soğutucu var. Onunda 3 tane fanı var. Ancak GPU sığmadığı için bir tane çıkardım. Sorun olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Sorun olur tabii ki radyatör nasıl soğuyacak. Hiç stabil durmuyor düzen.Kasanın önünde 3 tane fan var. Ve sıvı soğutucu var. Onunda 3 tane fanı var. Ancak GPU sığmadığı için bir tane çıkardım. Sorun olur mu?
Eki Görüntüle 112202
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi kasanın önünde 3 tane daha fan var.Sorun olur tabii ki radyatör nasıl soğuyacak. Hiç stabil durmuyor düzen.
Vadbav
Başarılı
Onlar içeri üflemiyor mu? Sıvı soğutucu dışarı üflüyor, içeri serin hava nasıl girecek? Hava sirkülasyonu çok kötü olmuş.
Yüke sokun ve gözlemleyin. Sıcaklıklarda veya frekanslarda sorun olmuyorsa şimdilik böyle kalabilir. Bütçeniz oluştuğunda kasayı yenilersiniz. En iyi çözüm bu...
deadfellow
Üstün
Radyatörün üstüne fanı ters takmışsın, radyatör her zaman exhaust olarak kullanılmalı, içeri hava vermemeli.
Hocam bu kasayı değiştirin demiştik, @Caner Uncu hatırlar hatta. Siz bu kasayı bunu göz göre göre aldıysanız geçmiş olsun. Konumlandırma şu an iyi durumda değil, radyatörü üst tarafa alabiliyorsanız bu halinden daha iyi olur.
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Arctic Freezer 3 aldım ve radyotör kalın geldiği için anakarta çarpmaması için bir fanını çıkardım. Hava sirkülasyonu açısından herhangi bir sorun yok gibi duruyor. İçerdeki havayı alıp yukarı doğru üfleyecek şekilde monte ettim. Yani sıvı soğutucuyu yukarı taktım. Sizce soğutma konusunda sorun yaşar mıyım. Ryzen 7 7700 işlemci mevcut.