Ali De Niro
Üstün
Garantili sıfır kutuda olan ürünü tam olarak nasıl birkaç ay kullanacak hocam?Android'ler daha çok kullanıldığında değer kaybeder. Garantili sıfır kutusunda olduğu sürece pek değer kaybettiğini düşünmüyorum.
Garantili sıfır kutuda olan ürünü tam olarak nasıl birkaç ay kullanacak hocam?Android'ler daha çok kullanıldığında değer kaybeder. Garantili sıfır kutusunda olduğu sürece pek değer kaybettiğini düşünmüyorum.
Garantisi yerinde, kutusu olan demek istedim sıfır kutuda demişimGarantili sıfır kutuda olan ürünü tam olarak nasıl birkaç ay kullanacak hocam?
iPhone SE 3 almıştım begenmeyince bari elimde iPhone bulunsun diyip satmamıştım.iPhone alırsın beğenmezsen de birkaç ay sonra satarsın.
iPhone 13 kullanıyorum, bana ne diyeceksin? Daha kullandığın cihazı algılayamamışsın falan mıiPhone 13. Hayatlarında hiç iOS kullanmamış insanların bu tarz android ve iOS cihazların kıyasında direkt android olanı tavsiye etmeleri çok garip bir durum. iPhone alırsın beğenmezsen de birkaç ay sonra satarsın. Nothing'i beğenmezsen de ya yok parasına satmak ya da kullanmak zorundasın.
Pasarettin senin yaş küçüktü diye hatırlıyorum bu sebepten okuduğun şeyi tek seferde anlayamamandan ötürü seni yargılamayacağım. Tekrar okuduğunda iOS kullanmış olup da android tavsiye eden birine tek kelime dahi etmemiş olduğumu idrak edersin.iPhone 13 kullanıyorum, bana ne diyeceksin? Daha kullandığın cihazı algılayamamışsın falan mı![]()
Güzel iltifatın için teşekkür ederim, tercihim iPhone 13 olmazdıPasarettin senin yaş küçüktü diye hatırlıyorum bu sebepten okuduğun şeyi tek seferde anlayamamandan ötürü seni yargılamayacağım. Tekrar okuduğunda iOS kullanmış olup da android tavsiye eden birine tek kelime dahi etmemiş olduğumu idrak edersin.