Learnof 18

Üstün
Makaleler
2
Uzun süredir 3D yazıcı alma fikrim var. Bir şeyler üretmek, bir şeyler basmak istiyorum. Küçük küçük figürleri akrilik ile boyamak istiyorum. Kısacası uğraşmak istiyorum ama heves mi değil mi anlamıyorum. Sizce alınır mı? Ne almalıyım? Orta halli bir şey önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel 3D modeller genelde paralı oluyor, ücretsizlerde var tabii ki ve baskılar çok ama çok uzun sürebiliyor, ve 7 24 açık kalma olayı var, uyuduğunuz yerden başka yere koymanızı tavsiye ederim alacak olursanız. Ben günlük hayatta 7 günün en az 3 gününde "ulan bir yazıcım olsa bu sorunu şak diye çözmüştüm" diye kendi kendime yakınıyorum ama muhtemelen yazıcıyı alsam asla yazdıracak bir şey bulamam.

Bir ara 3D yazıcı kiraladım, modeli yüzünden sürekli bebek gibi ilgilenmem gerekiyordu, sıkıntı iş, kiraladığım ay elektrik faturası da çok gelince ev ahalisi zoruyla iade ettim :D.

Ben genelde hayatta tek seferlik kullanacağım şeyleri satın almıyorum, birisinde kullanabileceğim şekilde varsa rica ediyorum, vermiyorsa farklı yöntemlerle çözmeyi deniyorum.

3D Yazıcıda bana tek seferlik kullanılacak şeyler gibi geliyor. Gerçekten aldığın her şey çok ilgi beklemeye başladı artık, fotoğraf makinası aldım doğa fotoğrafı çekmek istedim, sabah kalkmak gerekiyor, güneşin en güzel olduğu saatte gitmek lazım gibi gibi ince detayları var.

Keza 3D yazıcı da sanki güncelliğini yitirmemesi için takip etmen gereken şeyler barındırıyor gibime geliyor.

Yerinde olsam hiç uğraşmam, kullanan birilerinin yanına gider birkaç figür bastırır yoluma bakarım.

Uzun süredir 3D yazıcı alma fikrim var. Bir şeyler üretmek, bir şeyler basmak istiyorum. Küçük küçük figürleri akrilik ile boyamak istiyorum. Kısacası uğraşmak istiyorum ama heves mi değil mi anlamıyorum. Sizce alınır mı? Ne almalıyım? Orta halli bir şey önerir misiniz?

Alacaksan harbi kaliteli bir şeyler alman gerek. Örnek olarak Bambu Lab olabilir, yoksa ucuz yazıcı alınca hep bir sorun oluşacak, sıkılıp bırakacaksın.