Sınırlı bütçe ile bu işlere girilmez. Mutlaka beklenmedik yerlerden oluşan gider masrafların oluşacak. Bu parayı önce düzenli pasif gelir sağlayabileceğin yerlere harca, daha sonra kendine bu tarz bir iş kurmaya bak.

Sürekli gelir sağladığın 1-2 iş modelin olursa, bu tarz iş modellerini sonsuza kadar fonlayabilirsin.

Bu para girişimlik bir para değil, yatırımlık bir para.

İyi bir yatırımla sonrasında girişime dönüşecek kadar olursa o zaman düşün.

Sadece yazıcı almıyorsun burada. Kargo masrafı site masrafı reklam bütçesi vs.

Bu para girişimlik bir para değil, yatırımlık bir para.

İyi bir yatırımla sonrasında girişime dönüşecek kadar olursa o zaman düşün.

Sadece yazıcı almıyorsun burada. Kargo masrafı site masrafı reklam bütçesi vs.

50–100 TL'lik ürünleri kargolamanın zor olacağını düşündüğüm için daha çok yerel satışa yönelmeyi planlıyorum. Bu kapsamda bulunduğum yerdeki takı ve aksesuarcılara figürlü anahtarlıklar; spor salonlarına dumbbell ve protein shaker şeklinde anahtarlıklar; kırtasiyelere ise çocuklara yönelik küçük oyuncaklar, kalemlikler, mini masa figürleri ve telefon standları gibi küçük ama anlamlı 3D baskı ürünler satmayı düşünüyorum.

İnternette ise çiftlere özel ürünler, katlanabilir katana oyuncakları, figürler ve benzeri dekoratif veya koleksiyon amaçlı ürünlerin satılabileceğini düşünüyorum.

50–100 TL'lik ürünleri kargolamanın zor olacağını düşündüğüm için daha çok yerel satışa yönelmeyi planlıyorum. Bu kapsamda bulunduğum yerdeki takı ve aksesuarcılara figürlü anahtarlıklar; spor salonlarına dumbbell ve protein shaker şeklinde anahtarlıklar; kırtasiyelere ise çocuklara yönelik küçük oyuncaklar, kalemlikler, mini masa figürleri ve telefon standları gibi küçük ama anlamlı 3D baskı ürünler satmayı düşünüyorum.

İnternette ise çiftlere özel ürünler, katlanabilir katana oyuncakları, figürler ve benzeri dekoratif veya koleksiyon amaçlı ürünlerin satılabileceğini düşünüyorum.

Figürlerin çoğu boyanarak yapılıyor.

Aksesuarcıya vererek kâr nasıl edeceksin? Onlarca basmak için harcayacağın filament ve zaman değecek mi sana vereceği iki kuruşa?

Anlattığın ürünlerin satışını yapabilirsin ama hesaba gelince değeceğini düşünmüyorum.
Emeğin çok ucuz kalacak.
Bunuj yerine yatırım yap o parayla ve kendini yapmak istediğin bir işte geliştir.

Figürlerin çoğu boyanarak yapılıyor.

Aksesuarcıya vererek kâr nasıl edeceksin? Onlarca basmak için harcayacağın filament ve zaman değecek mi sana vereceği iki kuruşa?

Anlattığın ürünlerin satışını yapabilirsin ama hesaba gelince değeceğini düşünmüyorum.
Emeğin çok ucuz kalacak.
Bunuj yerine yatırım yap o parayla ve kendini yapmak istediğin bir işte geliştir.

Hocam herkes yatırım yap diyor ancak bu parayla ne yapmalıyım onu soylemiyor yaşım küçük babam heşeye tamam hadi yapalım demiyor.