Bütçe
5000

Berke Can

Çalışkan
Arkadaşlar, yukarıda da belirttiğim gibi yaklaşık iki aydır bu bütçe civarında kablosuz bir mouse arıyorum. Piyasadaki popüler tüm mouse modellerine hâkimim. Gidip Logitech, Razer vs. markalara gereksiz para dökmek istemiyorum (ama bu gidişle dökeceğim gibi duruyor) bu yüzden alternatif markalara (Lamzu, ATK, Scyrox vb.) bakıyorum.

Aradığım mouse’taki ana özellikler şunlar:
  • Elim 18 cm civarında olduğu için ortalama bir boyuta sahip olmalı.
  • Claw/Palm bir tutuşum olduğu için hibrit bir yapısı olması lazım.
  • Malzeme kalitesi iyi olmalı.
  • Encoder’ı sonradan baş ağrıtmasın.
  • Kronik bir sorunu olmasın.
  • Kablosuz özelliği olmalı.
Opsiyonel olarak:
  • Stok skatezleri vasat olmasın.
  • 8K gereksiz, 4K da yeter.
  • Karbon fiber, metal vs. malzemeden olmasın.

Şu zamana kadar bulduğum modeller ve seçmeme nedenlerim:
  • ATK Dragonfly A9 Pro: Malzeme kalitesi
  • Lamzu Maya X: Eksik bilgi verilmesi
  • ATK Blazing Sky F1 Pro: Malzeme kalitesi
  • Teevolution Terra Pro: Büyük, pahalı ve ergo bir mouse olması
  • Pulsar X2 CrazyLight: Küçük ve daha çok claw grip’e uygun olması
  • Scyrox V6: Pilin ölmesi ve kasadan ses gelmesi
  • VXE R1 Pro: Eski model
  • Ninjutso Ten: Yeni bir model ve henüz yeterince paylaşılmış uzun dönemli deneyimler yok

Evet arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 5 civarına da çıkabilir. 5’in üstüne çıkınca gidip bu markaları almam; eşeğimi sağlam kazığa bağlar, GPX alırım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yukarıda da belirttiğim gibi yaklaşık iki aydır bu bütçe civarında kablosuz bir mouse arıyorum. Piyasadaki popüler tüm mouse modellerine hâkimim. Gidip Logitech, Razer vs. markalara gereksiz para dökmek istemiyorum (ama bu gidişle dökeceğim gibi duruyor) bu yüzden alternatif markalara (Lamzu, ATK, Scyrox vb.) Bakıyorum.

Aradığım Mouse'taki ana özellikler şunlar:
  • Elim 18 cm civarında olduğu için ortalama bir boyuta sahip olmalı.
  • Claw/Palm bir tutuşum olduğu için hibrit bir yapısı olması lazım.
  • Malzeme kalitesi iyi olmalı.
  • Encoder'ı sonradan baş ağrıtmasın.
  • Kronik bir sorunu olmasın.
  • Kablosuz özelliği olmalı.
Opsiyonel olarak:
  • Stok skatezleri vasat olmasın.
  • 8K gereksiz, 4K da yeter.
  • Karbon fiber, metal vs. malzemeden olmasın.

Şu zamana kadar bulduğum modeller ve seçmeme nedenlerim:
  • ATK Dragonfly A9 Pro: Malzeme kalitesi
  • Lamzu Maya X: Eksik bilgi verilmesi
  • ATK Blazing Sky F1 Pro: Malzeme kalitesi
  • Teevolution Terra Pro: Büyük, pahalı ve ergo bir mouse olması
  • Pulsar X2 CrazyLight: Küçük ve daha çok claw Grip'e uygun olması
  • Scyrox V6: Pilin ölmesi ve kasadan ses gelmesi
  • VXE R1 Pro: Eski model
  • Ninjutso'ten: Yeni bir model ve henüz yeterince paylaşılmış uzun dönemli deneyimler yok

Evet arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 5 civarına da çıkabilir. 5'in üstüne çıkınca gidip bu markaları almam; eşeğimi sağlam kazığa bağlar, GPX alırım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Razer Viper V3 HS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün iyi modelleri yazmışsın almam diye. Onların sana çıkma ihtimali yolda yürürken meteor çarpmakla aynı. Gene de önerimizi yapalım.

Seni bilemeyecegim ama bataryasi bittiginde pilinin komple olme ihtimali olan bir modele 3K vermek bana cok mantikli gelmiyor. Ayrica bu model agirlikli olarak claw grip kullananlarin tercih ettigi bir model. Lamzu'nun fabrikasinda uretiliyor diye biliyorum. Belki malzemeden uzmez ama bataryadan uzme ihtimali bir hayli yuksek bu markayi bu yuzden eledim. Yine de sağ ol.

Seni bilemeyecegim ama bataryasi bittiginde pilinin komple olme ihtimali olan bir modele 3K vermek bana cok mantikli gelmiyor. Ayrica bu model agirlikli olarak claw grip kullananlarin tercih ettigi bir model. Lamzu'nun fabrikasinda uretiliyor diye biliyorum. Belki malzemeden uzmez ama bataryadan uzme ihtimali bir hayli yuksek bu markayi bu yuzden eledim. Yine de sağ ol.

Benim önerdiğim fareye bakabilirsin o zaman. Zaten pek bir seçeneğimiz yok gibi; ya pilli ya bataryalı ama sen ikisini de beğenmiyor gibisin. Önceden kullandığın fare neydi?

A9 bakacaksın o zaman madem batarya senin için önemliyse. İstersen pilli de bakabilirsin.