talongod
Üstün
S0 ve R0 serilerinde servis nasıl sensörü söküp cihazları yolluyordu insanlara? Konuşmak için konuşuyorsunuz, kafayı yiyorum.Tüm Victuslarda hall sensör anakarta gömülü servise sormustum bunuxD. Tek S1 ve r1 özgü gibi konuşma brom.
S0 ve R0 serilerinde servis nasıl sensörü söküp cihazları yolluyordu insanlara? Konuşmak için konuşuyorsunuz, kafayı yiyorum.Tüm Victuslarda hall sensör anakarta gömülü servise sormustum bunuxD. Tek S1 ve r1 özgü gibi konuşma brom.
Kendine hakaret ettirmek için zorluyor gibisin gerçekten. Hırsız "Çaldım," der mi? Servis neden yanlış yaptığı bir şeyi tam anlamıyla söylesin? Hadi diyelim buna da karşılık verecek dahiyane fikirlerin var. Garantiden insanlara bir ton sensörü çıkartılıp "Onarıldı," denilen cihaz yollanmış. Kimisi ya hiç kapak kapatıldığında uykuya dalmıyor ya da kimisi 45 W CPU watt ile limitli ve aşırı ısınıyor. Gerçi anlayacağını sanmıyorum. Sen bütün cihazlarda sensör anakarta gömülü diye düşünmeye devam et.
Boş laflarını okumayacağım anlaşılan küçük bir çocuksun bilginde yok o serviste çalışan dostlarımı çok iyi tanırım çünkü kardeşim orada çalışıyorKendine hakaret ettirmek için zorluyor gibisin gerçekten. Hırsız "Çaldım," der mi? Servis neden yanlış yaptığı bir şeyi tam anlamıyla söylesin? Hadi diyelim buna da karşılık verecek dahiyane fikirlerin var. Garantiden insanlara bir ton sensörü çıkartılıp "Onarıldı," denilen cihaz yollanmış. Kimisi ya hiç kapak kapatıldığında uykuya dalmıyor ya da kimisi 45 W CPU watt ile limitli ve aşırı ısınıyor. Gerçi anlayacağını sanmıyorum. Sen bütün cihazlarda sensör anakarta gömülü diye düşünmeye devam et.
Öncelikle, yazdıklarınızda iki üç tane eksik var; onları düzeltmek istiyorum. S1 ve R1 serisi modellerde, yani 2024 kasalarda, hall sensör anakarta gömülü; bu da garanti sonrası cihazın sensör probleminin baş göstermesi hâlinde ciddi bir maddi kayıp demek, eğer ki kişi maddi yükümlülüğü de karşılayamayacaksa o süre boyunca cihazın kullanılamayacağının da altını çizeyim.
Diğer bir konu ise konuda kişi zaten basit oyunlar oynayacağından bahsetmiş. Ben de konuda kendisine zaten sormuştum, keşke okusaydınız. Bu yüzden RTX 4060-4070M gibi dGPU önermek yerine daha gündelik kullanıma yatkın ancak güçlü olan iGPU modelleri önermek çok daha mantıklı.