Detaylar
Kim cevapladı?Sana bağlı mezun psikolojisini ve sınava tekrar azimli çalışacağım diyorsan elbette gelebilir.
Sana bağlı mezun psikolojisini ve sınava tekrar azimli çalışacağım diyorsan elbette gelebilir.
Hocam mezun psikolojisi yaşayacağımı pek sanmıyorum sınavı bu sene gram önemsemedim rahat takıldım tabii şu an pişmanım en yakın zamanda çalışmaya başlayıp sıkı bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum bu sıralama ile işe yarar bir bölüm gelmeyeceği zaten aşikar o yüzden yapacak bir şey yok mecbur 1 sene daha çalışacağız.
- Makaleler
- 50
Mezuna bıraktığında azimli bir şekilde çalışacağına inanıyorsan tekrar dene, %1 bile şüphen varsa ilgi alanlarını söyle, tercih listesi yapalım, hiç mezuna kalmayı düşünme bile.
Mezuna bıraktığında azimli bir şekilde çalışacağına inanıyorsan tekrar dene, %1 bile şüphen varsa ilgi alanlarını söyle, tercih listesi yapalım, hiç mezuna kalmayı düşünme bile.
Hocam çalışacağımı düşünüyorum 1 sene dayanabilirim ama neticede iyi bir sonuç geleceği de aşikar o yüzden biraz gözüm kesmiyor gibi.
- Makaleler
- 50
Ben de senin gibi 0 çalışmayla girdim 350K yaptım çıktım sonra mezuna bıraktım çalışırım diye, bir güzel çalışmadım sabah akşam LoL oynadım ve yine 350K sıralama yaptımHocam çalışacağımı düşünüyorum 1 sene dayanabilirim ama neticede iyi bir sonuç geleceği de aşikar o yüzden biraz gözüm kesmiyor gibi.
Ben de senin gibi 0 çalışmayla girdim 350k yaptım çıktım sonra mezuna bıraktım çalışırım diye, bir güzel çalışmadım sabah akşam LoL oynadım ve yine 350k sıralama yaptımmezuna kalmak fedakarlık gerektirir, bu fedakarlığı gerçekten kendinde görüyorsan bırak, yoksa bizzat yaşadığım olayı sana bir arkadaş tavsiyesi olarakdan sunuyorum.
Hocam ailem bu sene LoL oynarsam evden atar beni o yüzden başka şansım yok 12 de rehavete kapılıp kitap açmadım ama bu sene seve seve çalışacağım keşke geçen sene çalışsaydım diyorum ama olan oldu.
Necromancer1
Uzman
Ben de senin gibi 0 çalışmayla girdim 350k yaptım çıktım sonra mezuna bıraktım çalışırım diye, bir güzel çalışmadım sabah akşam LoL oynadım ve yine 350k sıralama yaptımmezuna kalmak fedakarlık gerektirir, bu fedakarlığı gerçekten kendinde görüyorsan bırak, yoksa bizzat yaşadığım olayı sana bir arkadaş tavsiyesi olarakdan sunuyorum.
Ben geçen sene TYT 1.4 milyon yapmıştım sınav psikolojisinin gerginliği ve tedirginliği sebebiyle bu sene hem tam zamanlı bir şekilde işte çalıştığım halde sınav psikolojisini yenmem sebebiyle TYT 680k ya çektim, kendimde tekrardan mezuna kalacak psikolojiyi görmediğimden bende bölüm yazıp gitmeyi düşünüyorum.
- Makaleler
- 50
@Necromancer1, su an universiteyi bitirdim, hayatimdaki en buyuk pismanligim universite sinavina calismamaktir lakin su an elime ayni firsati su anki kafa yapimla verseler calisir miydim diye dusunmustum, yine calismayacagim kanaatine getirdim kendimi, o sekil bi' kismi ic huzura eristim
Bir de su var, herkes okudugu bolumden veya okuldan ilerlemiyor. Cevremde cok var. Kuzenim ODTU elektrik elektronik muhendisligi mezunuydu, Turkiye'de adam gibi bir is sahibi degildi, bi' anda greencard cikti ve sak diye Amerika'ya gitti, su an orada Florida'da belediyede calisiyor, aldigi maas 10.000$. Hayat bazen karsina firsat sunuyor, karamsarliga dusmemek gerek.
@Necromancer1, su an universiteyi bitirdim, hayatimdaki en buyuk pismanligim universite sinavina calismamaktir lakin su an elime ayni firsati su anki kafa yapimla verseler calisir miydim diye dusunmustum, yine calismayacagim kanaatine getirdim kendimi, o sekil bi' kısmı ic huzura eristimbir de su var, herkes okudugu bolumden veya okuldan ilerlemiyor. Cevremde cok var. Kuzenim ODTÜ elektrik elektronik muhendisligi mezunuydu, Türkiye'de adam gibi bir is sahibi değildi, bi' anda greencard cikti ve sak diye Amerika'ya gitti, su an orada Florida'da belediye de calisiyor, aldigi maas 10.$000. Hayat bazen karsina firsat sunuyor, karamsarliga dusmemek gerek.
Hangi bölümü bitirdiniz hocam.