FreezyRagnar

Uzman
200-400 TL arası yalnızca kablo arıyorum ama hiçbir yere güvenemiyorum tam 67W verebilecek bir orijinal kablo önerilerinizi bekliyorum.

200-400 TL arası yalnızca kablo arıyorum ama hiçbir yere güvenemiyorum tam 67W verebilecek bir orijinal kablo önerilerinizi bekliyorum.

Mi yetkili satıcılardan alabilirsin.

Kutudan çıkan şarjları satıyorlar.

Genellikle sahte satıyorlar ve sözde kendileride bilmiyorlar. Apple 15W aldığımda sahte çıktı ama Kutu falan her şey orijinal:hehehe:

Ben bu konuda online alışverişlerde kendi sitesinden alma taraftarıyım hatta mümkünse kendi mağazasına gidip fiziksel olarak almak.
Maalesef öyle güzel yan sanayiler var ki… Çin'den online alışveriş yapıyordum 1 dolara 3 kablo satılıyordu sepete attım denemek için aldım geldiğinde gözlerime inanamadım sarım şekli kağıt vs birebir aynı ben yine de güvenemedim şirketteki arkadaşlara dağıttım. Velhasıl orijinal diye satsalar ben bile yerdim bu yüzden gidip kendi mağazasından alıyorum Apple kullanıyorum zincirlikuyudan geçersem 2 dk girip kendi mağazasından alıyorum eğer gidemezsem yine kendi sitesinden online alışverişle.