Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cizenadam

Gelişen
Yer
Tekirdağ
Herkese merhaba.

ProArt X670 Wi-Fi anakart ve uzerinde 7950X işlemcı takılı olan bır sıstem kullanıyorum. Ayrıca 4090 ve 3090 ekran kartlarım var. Ikısını de aynı anda calıstırmak ıstıyorum. Fakat ilk slota hanıgısını taktıysam o calısıyor. BIOS konularınıda pek bılmıyorum. Bana yardımcı olabılır mısınız? PSU 1600W

Çözüm
RTX 4090 ekran kartında NVIDIA SLI teknolojisi olmadığı için bunu yapamazsınız. Ancak destekleyen uygulama varsa ikisini bağımsız olarak kullanabilir.
RTX 4090 ekran kartında NVIDIA SLI teknolojisi olmadığı için bunu yapamazsınız. Ancak destekleyen uygulama varsa ikisini bağımsız olarak kullanabilir.

Çözüm
amacım slı yapmak degıl.blender ve benzerı kullandıgım programlarda ıkı ekrankartındanda destek alabılmek.fakat ıkı kartı da bagadıgımda.windows ıkısınıde gormuyor.bu sorunu nasıl asabılırım

bu konuda yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Amacım SLI yapmak degıl. Blender ve benzerı kullandıgım programlarda ıkı ekran kartındanda destek alabılmek. Fakat ıkı kartı da bagadıgımda. Windows ıkısınıde gormuyor. Bu sorunu nasıl asabılırım?

Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Normalde görmesi gerekir.

Amacım SLI yapmak degıl. Blender ve benzerı kullandıgım programlarda ıkı ekran kartındanda destek alabılmek. Fakat ıkı kartı da bagadıgımda. Windows ıkısınıde gormuyor. Bu sorunu nasıl asabılırım?

Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Aynen sorunda o işte. Bunun için BIOS'tan birtakım ayarlar yapılması gerekli mi? Ya da driver sürücü vs. ya da ıkı kartında aynı modelmı olması gerekir.
Bir yerlerde eksik bir şey var ama ne

Son düzenleyen: Moderatör: