ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Malumunuz biliyorsunuz FC 25 çıkacak ancak indirime girmesini pek bekleyemem. Epic Games üzerinde indirimde şu anda FC 24. Transferlerin güncel olmasına çok takılıyorum yine de alınır mı? (PES 2021’im var 45 TL’ye almıştım zamanımda)

Cevabı kendin vermişsin de bunun yenisi çıktığında fiyatı ucuz olmayacak onu da düşün.

Güncelliğe takılıyorsan alma, 2 3 ay oynar sıkılırsın. He modla beraber güncel oynarım diyorsan orası ayrı.

Transferleri yamayla halledersin ama online oynayamazsın. Online oynama saplantın yoksa bence al. Çünkü yenisi ilk çıktığında 2K nın üzerinde olabilir.

Transferleri yamayla halledersin ama online oynayamazsın. Online oynama saplantın yoksa bence al. Çünkü yenisi ilk çıktığında 2K nın üzerinde olabilir.
Online’dan başlı başına nefretim var bilmiyorum sarmıyor online. Yanıtınız için teşekkürler,
Oluyor da pek gerçekçi olmuyor yamalar bence indirimi bekle.
Oyuncu yüzleri falan mı? Anlamadım.
Güncelliğe takılıyorsan alma, 2 3 ay oynar sıkılırsın. He modla beraber güncel oynarım diyorsan orası ayrı.
Hocam transfer ve forma güncel olacaksa ben hep oynarım. Sıkıntı şu ki yamayı bulabilir miyim işte.

Online için herkes yeni oyuna kaçacaktır. İlla FC24 oynayan da olur. Daha indirime gireceğini sanmam.
Transfer takıntın varsa ve FIFA oyunlarını seviyorsan FC25'i bekle. Oynanış olarak pek bir şey yine değişmez bence ama hype olur. Fiyatı da tuzlu olur. Fakat Epic veya Steam çabuk indirime sokuyor FC serisini. Ekim veya Kasım ayında gelecek. Daha var.
Online oynamayı düşünmüyorsan al gitsin. Hiç beklemeye gerek yok. Dediğim gibi oynanış çok farklı olmaz.

Online’dan başlı başına nefretim var bilmiyorum sarmıyor online. Yanıtınız için teşekkürler,

Oyuncu yüzleri falan mı? Anlamadım.

Hocam transfer ve forma güncel olacaksa ben hep oynarım. Sıkıntı şu ki yamayı bulabilir miyim işte.

Youtube da fifa yayıncılarına bak. Tolunay Ören diye bir eleman var. Orada öyle videolar yapıyor, yeni transferler falan. Ona bakabilirsin.