Online için herkes yeni oyuna kaçacaktır. İlla FC24 oynayan da olur. Daha indirime gireceğini sanmam.
Transfer takıntın varsa ve FIFA oyunlarını seviyorsan FC25'i bekle. Oynanış olarak pek bir şey yine değişmez bence ama hype olur. Fiyatı da tuzlu olur. Fakat Epic veya Steam çabuk indirime sokuyor FC serisini. Ekim veya kasım ayında gelecek. Daha var.
Online oynamayı düşünmüyorsan al gitsin. Hiç beklemeye gerek yok. Dediğim gibi oynanış çok farklı olmaz.

Oynayış açısından fark olacak gibi duruyor. Artık aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymaktan sıkıldılar herhalde onlarda yenilik istiyor:D

Oynayış açısından fark olacak gibi duruyor. Artık aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymaktan sıkıldılar herhalde onlarda yenilik istiyor:D
Keşke öyle olsa. Valla umudum yok. Ben de her yıl alıyorum ultimate falan oynarım diye. Bakıyorum aynı oyun bırakıyorum. Ubisoft'tan beter EA bu konuda :D
FIFA 19'dan sonra batırdılar. Momentum olayları kalksa aynı oynanışa da razıyım. Saçma sapan kontrol dışı goller vs. oluyor. Hele yeni gelen o gerizekalıca bir gol tekrar sahnesi var, direkt soğuyorum. Yeni teknoloji cart, curt. Kaç km hızla topa vurmuşuz bilmem ne. Bütün gollerin estetikliğinin içine ediyor. Adam gibi çatala nası asmışım onu gösterse ya :) Gol tekrarlarını iyice berbat hale getirdiler. Doğru düzgün keyif alamıyoruz.