420 TL’ye FC 24 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 465
  • Etiketler Etiketler
    fc 24

Oynayış açısından fark olacak gibi duruyor. Artık aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymaktan sıkıldılar herhalde onlarda yenilik istiyor

Youtube da fifa yayıncılarına bak. Tolunay Ören diye bir eleman var. Orada öyle videolar yapıyor, yeni transferler falan. Ona bakabilirsin.
Tolunay Ören’i biliyorum. Kendisi yama paylaşıyor mu?

Oynayış açısından fark olacak gibi duruyor. Artık aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymaktan sıkıldılar herhalde onlarda yenilik istiyor
Keşke öyle olsa. Valla umudum yok. Ben de her yıl alıyorum ultimate falan oynarım diye. Bakıyorum aynı oyun bırakıyorum. Ubisoft'tan beter EA bu konuda
FIFA 19'dan sonra batırdılar. Momentum olayları kalksa aynı oynanışa da razıyım. Saçma sapan kontrol dışı goller vs. oluyor. Hele yeni gelen o gerizekalıca bir gol tekrar sahnesi var, direkt soğuyorum. Yeni teknoloji cart, curt. Kaç km hızla topa vurmuşuz bilmem ne. Bütün gollerin estetikliğinin içine ediyor. Adam gibi çatala nası asmışım onu gösterse ya Gol tekrarlarını iyice berbat hale getirdiler. Doğru düzgün keyif alamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…