Detaylar
Kim cevapladı?Yüzdelik dilimin %25'i hesabına göre gidersek gelme ihtimali var. 1. sıradan orayı yazarsın, devamına da ondan daha düşük sıralamalardan alan ama senin diliminden daha yüksekte olan yani 3.5 gibi dilimlerde olan okulları döşe.@SF26, tekrardan merhaba. 446 almışım. Genel yüzdelik dilimim 4,8. ilk başta 428 diye hesaplamıştım çünkü kitapçığım yoktu. Kitapçığı alınca 446 olarak hesapladım. Anadolu'yu garantiledik ancak aklımda hala fen var. 460 puan 2,91 dilim. İhtimali yok gibi gözüküyor.
Sona da yapıştır anadoluyu geç.
Yazmaktan zarar gelmez, ben Suat Terimer'in gelmeyeceğini bile bile ilk sıraya yazmıştım.@SF26, umarım gelir. Gelme ihtimali hiç olmasa bile ilk sıraya yazmayı düşünüyordum aklımda kalmasın diye.
Tercih zamanına kadar kendime gelirsem tercihler için rehber hazırlamaya çalışacağım elimden geldiğince.@SF26, tercihler açıklanınca sizi yine haberdar edeceğim hocam.
Onları da inceleyin.
@SF26, beklemedeyim.
@SF26, tekrardan merhaba hocam. Anadolu'ya yerleşmişim ama bazı sorularım var.
Geçen sene 427 ile kapatan lise bu sene 417 alan öğrenciyi almış. Asıl soru bu 10 puan gerileme fen lisesine de yansır mı? Örneğin geçen sene 459 ile alan fen bu sene 449 ile alabilir mi? Eğer ihtimali varsa nakil denemek istiyorum ama çok arada kaldım. Bir yanım Anadolu'yu hak etmiyorsun fene nakil dene, diğer yanım Anadolu'da 3 tanesi yakın 5 arkadaşın var onlarla kal diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Geçen sene 427 ile kapatan lise bu sene 417 alan öğrenciyi almış. Asıl soru bu 10 puan gerileme fen lisesine de yansır mı? Örneğin geçen sene 459 ile alan fen bu sene 449 ile alabilir mi? Eğer ihtimali varsa nakil denemek istiyorum ama çok arada kaldım. Bir yanım Anadolu'yu hak etmiyorsun fene nakil dene, diğer yanım Anadolu'da 3 tanesi yakın 5 arkadaşın var onlarla kal diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleme:
Fen lisesinin adını atsana. Bi' bakalım son 4-5 senedir n'apmış?@SF26, beklemedeyim.
Dene nakil şansını, hiç nakil denemedim ama eğer şehirlerarası nakil şansı varsa bi' Fuat Sezgin Fen Lisesi'ne bak. Yatılı şansı vardı diye hatırlıyorum.