Teşekkürler. Xbox Ally'i 23 bin TL'ye resmi saticilar satiyor Japonya'da.
Xbox Ally bulabilirsem ona bakayim hocam olmazsa duz ally alirim, eski konsollara şu an biraz daha uzak kaldım cunku birkac ay daha bekleyip daha guzelini alabiliyorum.
@Simon, Bir sorum olacak, bunun icine kendi M.2 ssdmi takabiliyor muyum? 2280 2TB SSD'im var, Corsair MP600 Pro nh.
Bu arada böyle bir cihazın yanına mükemmel gidebilecek bir aksesuar var. Xreal Air'e hoşuna giderse bir göz at derim en çok bu tarz konsollar için tercih ediliyorlar. İkinci elde 10 bin civarı onlarda.
Bu arada böyle bir cihazın yanına mükemmel gidebilecek bir aksesuar var. Xreal Air'e hoşuna giderse bir göz at derim en çok bu tarz konsollar için tercih ediliyorlar. İkinci elde 10 bin civarı onlarda.
Yurt dışından aldığın bir ürün için garantiyi unut zaten. Benim satın aldığımın eski sahibi aldığı gibi yollayıp 2 TB taktırmış o yüzden yorum yapamayacağım ama bendekinin garantisi duruyordu hatta SD kart bozma olayından dolayı SD kartımın para iadesi ve cihazımın slot değişimi ücretsiz yapıldı.
ROG Ally alacaksan sakın ama sakın SD kart kullanma bu arada artık USB mi kullanıyorsun ne kullanıyorsan kullan ama SD karta bulaşma slota takma bile yani. Ally'da kronik bir sorun bu cihaz ısınıp ya slotu bozuyor ya da SD kartı.