Bütçe
50.000 TL
Merhaba arkadaşlar,

Laptopu ikinci el değil de sıfır almak istiyorum. Önceliğim ASUS veya MSI olması. Arada kaldığım modeller var. Fotoğraf olarak koyacağım.

Arkadaşlar bir de ekran kartlarının kaç watt olduğunu da yazarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 217503

Eki Görüntüle 217504

F16 olan cihaz alınabilir; MSI için Vector aşağısı hiçbir kasayı önermiyorum.

Tek fan ile soğutulan bir kasası var; yanlış hatırlamıyorsam 3 bakır boru olması lazım. Gaming bir cihaz için kesinlikle termal iletimi kötü.

İyi gibi gözüküyor. Fakat işlemcisi i5. ben i7 bakıyordum. Ama bunu da düşüneceğim teşekkürler.

Yukarıda attığınız, almayı düşündüğünüz ASUS TUF F16 modeli de i5 13. nesil hx CPU.

F16 olan cihaz alınabilir; MSI için Vector aşağısı hiçbir kasayı önermiyorum.

Tek fan ile soğutulan bir kasası var; yanlış hatırlamıyorsam 3 bakır boru olması lazım. Gaming bir cihaz için kesinlikle termal iletimi kötü.

Yukarıda attığınız, almayı düşündüğünüz ASUS TUF F16 modeli de i5 13. nesil hx CPU.

Bilgiler için sağ ol ama ben MSI al diye de bir öneride bulunmadım. Sadece az bir farkla 5060 olan versiyonu da var "buna da bir bak" dedim.

Herkese teşekkürler. MSI cyborg 15 aldım. 5060 lı modelini.

Hocam sizi çözüm olarak raporladım önerdiğiniz bilgisayarı aldım çok teşekkür ederim

@talongod evde kahkahayı basmıştır 🤣 güle güle kullan. Hayırlı olsun 😘

Ne yalan söyleyeyim, o kadar sorununu anlattığım cihazı göz göre göre birilerinin alması komiğime gitti.