Screame

Çalışkan
Merhaba, Superonline kullanıyoruz 24/10 download ve upload var 350-400 küsur ödeniyordu fakat bu aydan sonra ₺700 olacakmış bende bu hızlara ₺700 çok olduğunu düşünüyorum farklı bir internet sağlayıcısına geçmek mantıklı mı neye geçmeliyim internetten baktığımda altyapım maksimum 50 Mbps gösteriyor tavsiyede bulunur musunuz TurkNet düşünüyorum ben ama bilmiyorum. Şu anda da alamadığım hızın parasını ödemek saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gibir Net'in web sitesinde altyapı sorgulamada altyapınızın detayları da gözüküyor.
Oradan kontrol edebilirsiniz belki de düşündüğünüz kadar düşük olmayabilir altyapınız.
Ama muhtemelen TurkNet ya da Kablonet en iyi tercih olacaktır.
Link: https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama
(Gibir'in web sitesindeki sorgulama paneli muazzam iyi çalışyor diye Gibi'i link olarak ekledim)

Türk Telekom 35/11 paketim var 444 TL. Avantajı yakala kamp. 6 paketin adı. Şu an mevcut olmayabilir. hiç kesinti yaşamadım. öneririm.
hocam Türk Telekoma geçeceğimi sanmıyorum
Ben Turknete geçtim Superonline 50 mbps ye 640 TL ödetiyordu.
TurkNet de ne kadar ödüyorsunuz hangi paket
Üstteki fiyatlara bak. Tam bir enailik.

Netgsm 100/20 300TL.
öyle hocam maalesef alamadığımız hızların ücretini ödüyoruz. Siz memnunmusunuz, kesinti veya ping çok yaşanıyormu ping durumunuz nedir?
Kablonet bakabilirsiniz. Fiyatları ne durumda bilmiyorum ancak bir Superonline kadar değil. 50 Mbps için yeterli olacaktır.
Fiyatlara baktımda modem kirası ile ilk 3 ay 369₺ sonraki 9 ay 469₺ diyor. Siz kullanıyormusunuz ping veya sıkça kesinti oluyormu?
Hocam gibir Net'in web sitesinde altyapı sorgulamada altyapınızın detayları da gözüküyor.
Oradan kontrol edebilirsiniz belki de düşündüğünüz kadar düşük olmayabilir altyapınız.
Ama muhtemelen TurkNet ya da Kablonet en iyi tercih olacaktır.
Link: https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama
(Gibir'in web sitesindeki sorgulama paneli muazzam iyi çalışyor diye Gibi'i link olarak ekledim)
hocam maksimum 47 mbps gösteriyor, birde geçiş işlemleri nasıl olur? Superonline iptalini ay sonuna yaklaşmadan yapıcam.

Fiyatlara baktımda modem kirası ile ilk 3 ay 369₺ sonraki 9 ay 469₺ diyor. Siz kullanıyor musunuz ping veya sıkça kesinti oluyormu?
Modemleri kiralık, İnfinity 401 ve NE1611C DOCSIS modem kullanıyorlar. Kablo TV ile birlikte 50 Mbps sınırsız internet hizmetini 450 lira civarında kullanıyorum. Genel olarak hizmet kalitesi iyi, kesinti olmuyor. Müşteri geri bildirimleri dikkate alıyor ve hızlı dönüş sağlıyorlar. Ankara'da bu şekilde.

Hizmeti satın alacak olursanız eğer bu iki modemden birini isteyin. İnfinity 401 sıfır modem kullanmıyorlar, bunun yerine Model No: NE1611C isteyebilirsiniz. Ayrıca "akıllı sınırsız" gibi bir paket teklifinde bulunabilirler bunu almayın. Atıyorum saat 19:00 ile 00:00 saatleri arasında 20 Mpbs oluyor.

Hocam Türk Telekom'a geçeceğimi sanmıyorum.

TurkNet de ne kadar ödüyorsunuz hangi paket.

Öyle hocam maalesef alamadığımız hızların ücretini ödüyoruz. Siz memnun musunuz, kesinti veya ping çok yaşanıyor mu ping durumunuz nedir?

Fiyatlara baktımda modem kirası ile ilk 3 ay 369₺ sonraki 9 ay 469₺ diyor. Siz kullanıyor musunuz ping veya sıkça kesinti oluyor mu?

Hocam maksimum 47 Mbps gösteriyor, bir de geçiş işlemleri nasıl olur? Superonline iptalini ay sonuna yaklaşmadan yapacağım.

Çoğu firma cayma bedelini faturanıza indirim olarak yansıtarak karşılıyor bu kampanyalara da bakabilirsiniz çok bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ama asıl tavsiyem ana markalardan gitmeniz (Superonline, TurkNet, Kablonet... Vb).

Modemleri kiralık, İnfinity 401 ve NE1611C DOCSIS modem kullanıyorlar. Kablo TV ile birlikte 50 Mbps sınırsız internet hizmetini 450 lira civarında kullanıyorum. Genel olarak hizmet kalitesi iyi, kesinti olmuyor. Müşteri geri bildirimleri dikkate alıyor ve hızlı dönüş sağlıyorlar. Ankara'da bu şekilde.

Hizmeti satın alacak olursanız eğer bu iki modemden birini isteyin. İnfinity 401 sıfır modem kullanmıyorlar, bunun yerine Model No: NE1611C isteyebilirsiniz. Ayrıca "akıllı sınırsız" gibi bir paket teklifinde bulunabilirler bunu almayın. Atıyorum saat 19:00 ile 00:00 saatleri arasında 20 Mpbs oluyor.
Nasıl 20 Mbps oluyor yani? Akıllı Sınırsız paketinde mi anlamadım.
Çoğu firma cayma bedelini faturanıza indirim olarak yansıtarak karşılıyor bu kampanyalara da bakabilirsiniz çok bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ama asıl tavsiyem ana markalardan gitmeniz (Superonline, TurkNet, Kablonet... Vb).
Superonline sözleşmesi bitmiş yenilemeden iptal edicem cayma bedeli çıkmaz herhalde sonuç olarak sözleşme yok ortada. Kablonet veya Turknet de sanırsam modem ücretide dahil. Aklımda TurkNet ve Kablonet var. Modemi kendimiz alsak nasıl oluyor?