Şahin

Uzman
Bütçe 500 ila 1000 arası ama işimi görecekse 300 TL likte alabilirim.
Stok fanda 100 derece oluyor işlemci büyük ihtimal takarken vidaları zarar verdim sırf bu yüzden alıyorum.
Kendini kanıtlamış piyasada en çok kullanılan F/P fan önerir misiniz?
Not montajı kolay olursa bir de macun sürülü gelirse çok hoş olur ama bu çok önemli bir kriter değil benm için.

Stok fanda 100 derece oluyor işlemci büyük ihtimal takarken vidaları zarar verdim sırf bu yüzden alıyorum.
Not montajı kolay olursa bir de macun sürülü gelirse çok hoş olur ama bu çok önemli bir kriter değil benm için.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews bu buz gibi yapar senin işlemciyi.

Yukarıda atılan FSP NC3 güzel bir tavsiye veya biraz daha kaliteli olsun ve isteklerimle uyuşsun dersen Arctic Freezer 7X var. Termal macun uygulanmış geliyor, montaji basit, fanı fazlasıyla sessiz ve hava akışı yüksek.

Phantom spirit 1600TL?
Aradaki kalite farkından bahsetmeye gerek yok, arkadaşın işlemcisi için yeterde artar.

Ne kalitesinden bahsediyorsun? Phantom spirit cashback ile 750 TL'ye denk geliyor. Senin için kalite ne mesela? Marka adı mı? Attığın ürünün Phantom spiritten ne gibi bir artısı var? Phantom spiriti tak 7800X3D ye oyunlarda geçmez 75 dereceyi attığın ürünü tak bakalım 7800X3D ye ne oluyor. Kalite farkından bahsetmeye gerek yokmuşmuş. Bahsedelim bakalım attığın ürünün ne gibi bir artısı var Phantom spirite göre rezalet fiyatı dışında. Bırakın marka savunmayı az modele yönelin lütfen. 92 mm ufacık soğutucu atmışsın hala kaliteden bahsediyorsun. Sizin gibiler için kalite marka tabii.

Ne kalitesinden bahsediyorsun? Phantom spirit cashback ile 750 TL'ye denk geliyor. Senin için kalite ne mesela? Marka adı mı? Attığın ürünün Phantom spiritten ne gibi bir artısı var? Phantom spiriti tak 7800X3D ye oyunlarda geçmez 75 dereceyi attığın ürünü tak bakalım 7800X3D ye ne oluyor. Kalite farkından bahsetmeye gerek yokmuşmuş. Bahsedelim bakalım attığın ürünün ne gibi bir artısı var Phantom spirite göre rezalet fiyatı dışında. Bırakın marka savunmayı az modele yönelin lütfen.
Ardakaşım sorunlu musun? 7800X3D mi konuşuyoruz burada.
Bahsettiğin kampanyada çoğu kişi yararlanamayıp sorun yaşıyor. Ben de Noctua NH-D15 öneriyorum o zaman, kapıda ödeme ile sipariş verip kargocuyu döversen bedava!!

Ek olarak git biraz Arctic markasını araştır lütfen, Çin merkezli bir markayla karşılaştırarak kendini rezil etme. Evet Thermalright güzel işler çıkartıyor ama kalkıpta bu sektörde yıllardır olan bir marka ile karşılaştıramazsın.

Ardakaşım sorunlu musun? 7800X3D mi konuşuyoruz burada.
Bahsettiğin kampanyada çoğu kişi yararlanamayıp sorun yaşıyor. Ben de Noctua NH-D15 öneriyorum o zaman, kapıda ödeme ile sipariş verip kargocuyu döversen bedava!

@UmutMelihAkyol daha geçen aldı sorunsuz. En az 4-5 tane daha arkadaşım aldı hiçbiri cashback sorunu yaşamadı. Konu sahibi ileride işlemci değiştirmeyecek mi? Attığın 92 mm ürünün ne gibi bir artısı var Phantom spirite karşı? Nasıl bir kalite farkı var anlatır mısın? Kullanılan fan desen Phantom spiritte daha kaliteli. Bakır boru vb. hiç girmiyorum bile. Ama adı Arctic diye daha kaliteli değil mi?
Al bütçe dahilinde bu ürün var.
Attığın ufacık soğutucudan daha iyi. Çoğu işlemciyi soğutur. O rezalet fiyatıyla hiçbir albenisi yok. Ama marka Arctic kalitelidir al gitsin değil mi? 🤣🤣