Sosyal kurulalı 1 yılı geçti ve artık buraya önem veren kimseleri önemli hissettirmek önemli. Bunu da geçtim Recep Baltaş'ın profili ağlama duvarına dönmüştü, ki gördüğünüz mesajlardan bahsetmiyorum göremediğiniz mesajlardan bahsediyorum. 1 yılda 500 mesaj yazacak kadar bize vakit ayırmış kişiler ne yapıp yapmaması gerektiğini çok iyi biliyor.
Bunun için boş mesaj kasacak kadar Sosyal'e değer veren birisi zaten çoktan o mesaj limitini doldurur ve üyelere yardımcı olurdu. Yetki elde etmek için sınırları zorlamanın bir mantığı yok. Kaldı ki kendi Discord gruplaşmalarına dahil etme amaçlı yazılıp yazılıp silinen tüm mesajların üst yönetim olarak farkındayız ve bu konuda geri adım atmayacağız. İnsanların birbirine siber zorbalık yapmasına izin veren bir topluluk değiliz ve böyle anılmasına da
asla izin vermeyiz.
Kaldı ki ilgili duruma yönelik detayları bu konu üzerinden takip edebilirsiniz, konunun sonunda yer alan "Limitler gelecekte değişebilir." ibaresi de o konu açıldığı günden beri var. Bunu da hatırlatırım.
Merhaba,
Techolay Sosyal'i herkese kullanılabilir kılmak amacı doğrultusunda siz değerli üyelerimiz için belirlediğimiz bazı kullanım limitlerimiz bulunuyor. Bu limitler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:
Mesaj ve rapor limitleri:
| Konular arasındaki bekleme süresi | 20 dakika |
| Mesajlar arasındaki bekleme süresi | 20 saniye |
| Mesaj paylaştıktan sonra düzenleme süresi |
[TD...