Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Bengisevi

Yetkin
Makaleler
10
Bu ne zaman gerçekleşti bilmiyorum ancak sanırım şu anda 500 iletiden düşük iletiye sahip kişiler başkalarının profiline ileti yazamıyor. Bunun neden yapıldığı konusunda hiçbir fikrim yok ve mantıklı bir neden de bulamıyorum. Sahi neden böyle yapıldı?

500 iletiden düşük kimselerin başkalarının profiline mesaj yazmasının bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. En azından bu sınır 100 iletiye çekilmelidir.

Artı 11 Eksi
Aktif olarak konulara bakıyorsa mesaj sayısını da 500'e çıkarabilir yani çok da zor değil diye düşünüyorum.
Her düşündüğümüzü yazmak zorunda mıyız sırf mesaj sayımız artsın diye?

Sadece haber okumak için konu okuduğum da oluyor, herhangi birinin yazdığı bir konu ilgimi çektiğinden de konu okuduğum oluyor. İlla yanıt yazmamın gerektiğini sanmıyorum. Gerekmesin de zaten.

Her düşündüğümüzü yazmak zorunda mıyız sırf mesaj sayımız artsın diye?
Görüşünüze çok katılıyorum. Kalitenin ölçütü ne zamandır mesaj sayısı, çözüm sayısı olmuş bilinmez.

Bilinçli olarak çözüm alınabilecek konulara yazmıyorum, sırf çözüm sayısına itibar ediliyor diye.

1 senelik Sosyal'i yıl boyu düzenli olarak kullanmışım ve profil mesajı yazacak gerekliliği karşılamıyorum. Bir sene düzenli kullanıp bu kadar mesaj yazabilmişim.

Kurallar insanların ne yapabileceğine göre değil ideale göre belirlenir. Üyeye otur boş mesajlar yaz denmesi komedi. Yüzlerce adamın hakkına girileceğine problemli olan onlarca adamın yetkisini alırsın olur ve biter.

Hocam bence sınır düşsün ama profil sahibi kendi profiline yorum yazacak kişinin en az kaç mesaja sahip olması gerektiğini ayarlayabilsin. Öyle herkesin istediği gibi olur.

Hocam bence sınır düşsün ama profil sahibi kendi profiline yorum yazacak kişinin en az kaç mesaja sahip olması gerektiğini ayarlayabilsin. Öyle herkesin istediği gibi olur.

Bu dediğiniz mümkün değil, mümkün kılsak bile her biri için ayrı bir kullanıcı grubu vs. oluşturmak ya da DB'de veri tutmak çok can sıkıcı sonuçlar yaratabilir.

Sosyal kurulalı 1 yılı geçti ve artık buraya önem veren kimseleri önemli hissettirmek önemli. Bunu da geçtim Recep Baltaş'ın profili ağlama duvarına dönmüştü, ki gördüğünüz mesajlardan bahsetmiyorum göremediğiniz mesajlardan bahsediyorum. 1 yılda 500 mesaj yazacak kadar bize vakit ayırmış kişiler ne yapıp yapmaması gerektiğini çok iyi biliyor.

Bunun için boş mesaj kasacak kadar Sosyal'e değer veren birisi zaten çoktan o mesaj limitini doldurur ve üyelere yardımcı olurdu. Yetki elde etmek için sınırları zorlamanın bir mantığı yok. Kaldı ki kendi Discord gruplaşmalarına dahil etme amaçlı yazılıp yazılıp silinen tüm mesajların üst yönetim olarak farkındayız ve bu konuda geri adım atmayacağız. İnsanların birbirine siber zorbalık yapmasına izin veren bir topluluk değiliz ve böyle anılmasına da asla izin vermeyiz.

Kaldı ki ilgili duruma yönelik detayları bu konu üzerinden takip edebilirsiniz, konunun sonunda yer alan "Limitler gelecekte değişebilir." ibaresi de o konu açıldığı günden beri var. Bunu da hatırlatırım.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Hatta gece bu limit artmalı diye konu bile açacaktım. Çok fazla gruplaşan, ekibine adam çeken, sağa sola sallamaktan başka hayatta vasfı olmayan eleman var.

@Enes3078, DB'yi şişirir bu o zaman, mantıklı değil dediğin gibi.

Şu anki değerler gayet yerinde.