yusufegekaya0

Başarılı
Yer
Karabük/Merkez
Hayırlı akşamlar, hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.

Sahibinden'de AirPods ilanlarına bakarken 1.400 TL'ye 2. nesil AirPods buldum. Satıcıyı aradım, buluştuk ve bugün pazarlıkla 500 TL'ye satın aldım. Kulaklığın faturası ve kutusu yoktu ama her şeyi çalışıyordu. Satıcı 15 yaşında bir çocuktu, bu yüzden biraz şüphelendim acaba çalıntı mı diye. Ancak ICloud'dan çıkışını yaptı ve kulaklığın 2021 yılında alındığını söyledi. Ayrıca çocuğun kimliğini de aldım.

Kulaklık çok pisti, ben de kolonya ve yüzey temizleyiciyle temizledim. Hijyen açısından herhangi bir sorun olur mu? İyi mi yaptım, kötü mü yaptım bilmiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Sıfır kulaklık iade edilmiyor sağlık açısından.2.eldeki kulaklık ne kadar sağlıklıdır tartışılır. Ucuza AirPods aldım diye sağlığınızdan olmayın özellikle kulak hastalıkları sıkıntılıdır. Sıfır kulaklık alırdın.

Bende de 5 yıllık Airpods 2. nesil vardı, bu yıl teki bozuldu diğer teki de 1.5 saat civarı anca dayanıyor. İyi temizlersen sağlık açısından sorun yaşatacağını sanmam ama onu alacağına Redmi Buds 6 alsan daha mantıklıydı.

İyice temizlendi sıfır gibi oldu. Dünden beri kullanıyorum, düzgünce çalışıyor. Kolonya ve yüzey temizleyici ile iyice temizledim. Bugün de çarşıda bir telefoncuya sordum 1500'e alırım dedi, en kötü ihtimalle satarım ama tertemiz oldu.

500 liraya iyi de kulaklık satin alindiktan sonra nasıl sartlar altinda kullanilmis dusunmek bile istemiyorum açıkçası. 😵‍💫

1400 TL di fiyatı pazarlık ile 500e indirdim.

Sıfır kulaklık iade edilmiyor sağlık açısından.2.eldeki kulaklık ne kadar sağlıklıdır tartışılır. Ucuza AirPods aldım diye sağlığınızdan olmayın özellikle kulak hastalıkları sıkıntılıdır. Sıfır kulaklık alırdın.

İyice dezenfekte edildi sıfır gibi oldu herhangi bir mikrop vs yoktur pislik vs yok.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar, hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.

Sahibinden'de AirPods ilanlarına bakarken 1.400 TL'ye 2. nesil AirPods buldum. Satıcıyı aradım, buluştuk ve bugün pazarlıkla 500 TL'ye satın aldım. Kulaklığın faturası ve kutusu yoktu ama her şeyi çalışıyordu. Satıcı 15 yaşında bir çocuktu, bu yüzden biraz şüphelendim acaba çalıntı mı diye. Ancak ICloud'dan çıkışını yaptı ve kulaklığın 2021 yılında alındığını söyledi. Ayrıca çocuğun kimliğini de aldım.

Kulaklık çok pisti, ben de kolonya ve yüzey temizleyiciyle temizledim. Hijyen açısından herhangi bir sorun olur mu? İyi mi yaptım, kötü mü yaptım bilmiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
- Kulaklığı satın alırken, faturasının ve kutusunun olmaması durumu dikkat çekici olabilir, çünkü resmi belgeleri olmayan bir ürün genellikle çalıntı ya da garantisiz bir ürün olma riski taşır. Ancak, eğer satıcının iCloud'dan çıkış yaptığından emin olduysanız, bu, kulaklığın doğru bir şekilde devredildiği anlamına gelebilir.

- Kulaklığın 2021 yılında alındığına ve şu an çalışmasına göre, fiziksel durumu iyiyse, temizlik yaptığınızda dikkatli olmak önemlidir. Kolonya ve yüzey temizleyici kullanmış olmanız, kulaklığın hijyenik açıdan temizlenmesi açısından büyük bir adım, ancak:

- Kulaklıkların iç yapısına zarar vermemek için yalnızca dış yüzeyini silmek yeterli olmalı.
- Kulaklıkların silinmesinde aşırı sıvı kullanmamaya dikkat edin ve sıvıları doğrudan kulaklık üzerine dökmemekten kaçının.

- Hijyen açısından, temizlemenin olumlu olduğunu ve kulaklığın kullanım süresi boyunca temiz tutulmasının önemli olduğunu unutmayın. Ancak, temizleme işlemi sırasında dikkatli olmak ve ürünün iç kısmına sıvı girişine izin vermemek gerektiğini göz önünde bulundurun.

Eğer ilerleyen günlerde kulaklıkla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, tekrar değerlendirme yapmalısınız. Ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, sorularınızı yanıtlayabilirim.

- Kulaklığı satın alırken, faturasının ve kutusunun olmaması durumu dikkat çekici olabilir, çünkü resmi belgeleri olmayan bir ürün genellikle çalıntı ya da garantisiz bir ürün olma riski taşır. Ancak, eğer satıcının ICloud'dan çıkış yaptığından emin olduysanız, bu, kulaklığın doğru bir şekilde devredildiği anlamına gelebilir.

- Kulaklığın 2021 yılında alındığına ve şu an çalışmasına göre, fiziksel durumu iyiyse, temizlik yaptığınızda dikkatli olmak önemlidir. Kolonya ve yüzey temizleyici kullanmış olmanız, kulaklığın hijyenik açıdan temizlenmesi açısından büyük bir adım, ancak:

- Kulaklıkların iç yapısına zarar vermemek için yalnızca dış yüzeyini silmek yeterli olmalı.
- Kulaklıkların silinmesinde aşırı sıvı kullanmamaya dikkat edin ve sıvıları doğrudan kulaklık üzerine dökmemekten kaçının.

- Hijyen açısından, temizlemenin olumlu olduğunu ve kulaklığın kullanım süresi boyunca temiz tutulmasının önemli olduğunu unutmayın. Ancak, temizleme işlemi sırasında dikkatli olmak ve ürünün iç kısmına sıvı girişine izin vermemek gerektiğini göz önünde bulundurun.

Eğer ilerleyen günlerde kulaklıkla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, tekrar değerlendirme yapmalısınız. Ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, sorularınızı yanıtlayabilirim.

Kulaklığı alalı 3 gün olacak düzgün bir şekilde çalışıyor fiyat teklifi almak için telefonculara sordum 1500 TL veren oldu şu an kullanıyorum en kötü satacağım satın alırken çocuğun kimliğinin arkalı önlü fotoğrafını çektim çocuğada dedim çalıntı falan çıkarsa polise vereceğimi söyledim çocukta ısrarla çalıntı vs olmadığını olsa ısrar etmem dedi.

Konuyu hortlattım kusura bakmayın 500 TL'ye aldığım kulaklığı kullandım orijinaldi kutusu faturası yoktu 2.000 TL'ye sattım 2500 TL'ye pazarlık ile AirPods Pro 1 aldım kutulu faturalı vatandan alınmış biraz kullandıktan sonra garantiye yolladım iki kulaklık yenisi ile değişti böyle bir macera yaşadım.

Son düzenleme: