5000 TL Kulaklık önerisi

Bütçe
5000

Xiety2K

Başarılı
Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.

Kriterleriniz nedir? Kablosuz mu, kablolu mu? Ergonomi önemli mi?

Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.

Birisi artık bana şunu bu kadar önerme demesinden korksam da, aşırı sevdiğim kulaklığım Arctis 7+'ı öneririm. 40 saat falan şarj süresi var ve uygulamasından yaptığın EQ ile (bence) Cloud 2'den daha iyi ses kasılıyor. Cloud 2 de üst elo oyuncusu olarak beni çok tatmin etti. Üstüm terliyor, ama kulaklıkta başım o kadar terlemiyor ve pedleri çok rahat.

Eğer bütçe artarsa, Nova 7 de olabilir.

Kriterleriniz nedir? Kablosuz mu, kablolu mu? Ergonomi önemli mi?
Bu zamana kadar hep kablolu kullandım, kablolu veya kablosuz olması önemli değil, kafayı sıkmasın,rahat olsun

İfadeler: 144
İfadeler: 144
Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.

Vay be, bir devrin sonu.
Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.

Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.

Vay be, bir devrin sonu.
G733 ile 7+ var bu bütçede ama halen kararsızım.

G733 ile 7+ var bu bütçede ama halen kararsızım.

Bence 7+ gayet iyi. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. MediaMarkt'ta ben 4-5 tane model denedim ve en rahatı buydu. 3000 TL bütçeden çıktım, ama 5000 TL'ye kadar bu modeli beğendim.

Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…