Bütçe
5000

Xiety2K

Başarılı
Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.

Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.

Birisi artık bana şunu bu kadar önerme demesinden korksam da, aşırı sevdiğim kulaklığım Arctis 7+'ı öneririm. 40 saat falan şarj süresi var ve uygulamasından yaptığın EQ ile (bence) Cloud 2'den daha iyi ses kasılıyor. Cloud 2 de üst elo oyuncusu olarak beni çok tatmin etti. Üstüm terliyor, ama kulaklıkta başım o kadar terlemiyor ve pedleri çok rahat.

Eğer bütçe artarsa, Nova 7 de olabilir.

Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.

Vay be, bir devrin sonu.
Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.

G733 ile 7+ var bu bütçede ama halen kararsızım.

Bence 7+ gayet iyi. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. MediaMarkt'ta ben 4-5 tane model denedim ve en rahatı buydu. 3000 TL bütçeden çıktım, ama 5000 TL'ye kadar bu modeli beğendim.

Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.
IMG_2537.webp