Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
- Makaleler
- 1
Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.
Birisi artık bana şunu bu kadar önerme demesinden korksam da, aşırı sevdiğim kulaklığım Arctis 7+'ı öneririm. 40 saat falan şarj süresi var ve uygulamasından yaptığın EQ ile (bence) Cloud 2'den daha iyi ses kasılıyor. Cloud 2 de üst elo oyuncusu olarak beni çok tatmin etti. Üstüm terliyor, ama kulaklıkta başım o kadar terlemiyor ve pedleri çok rahat.
Eğer bütçe artarsa, Nova 7 de olabilir.
Xiety2K
Başarılı
Bu zamana kadar hep kablolu kullandım, kablolu veya kablosuz olması önemli değil, kafayı sıkmasın,rahat olsunKriterleriniz nedir? Kablosuz mu, kablolu mu? Ergonomi önemli mi?
Bu zamana kadar hep kablolu kullandım, kablolu veya kablosuz olması önemli değil, kafayı sıkmasın, rahat olsun.
@519 size güzelinden bir tane önerir. Bu bütçeye pek hakim sayılamam eskisi gibi.
- Makaleler
- 1
Bu zamana kadar hep kablolu kullandım, kablolu veya kablosuz olması önemli değil, kafayı sıkmasın, rahat olsun.
Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.
Vay be, bir devrin sonu.
Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.
Vay be, bir devrin sonu.
Xiety2K
Başarılı
G733 ile 7+ var bu bütçede ama halen kararsızım.Hiç kablosuz kulaklık takmadıysan fark etmez demen normal. Bence kablosuzun tadına bir bak derim.
Vay be, bir devrin sonu.
- Makaleler
- 1
Bence 7+ gayet iyi. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. MediaMarkt'ta ben 4-5 tane model denedim ve en rahatı buydu. 3000 TL bütçeden çıktım, ama 5000 TL'ye kadar bu modeli beğendim.
Cezadan sonra saldım dostum piyasayı. 1 yıllık ceza var diğer platformda... Yazsam da öneri yapmamaya çok dikkat ediyorum, çünkü çok fazla ezbere bir öneri olacağı konusundayım.
29 Aralıktan sonra dönebilirim ancak.Bence 7+ gayet iyi. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. MediaMarkt'ta ben 4-5 tane model denedim ve en rahatı buydu. 3000 TL bütçeden çıktım, ama 5000 TL'ye kadar bu modeli beğendim.
Eki Görüntüle 35222
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-