Sennheiser Game one>Tüm fasa fiso marka gaming kulaklıklardan, Logitech ve Corsair dışında çok güzel üretmiyorlar.
Eger yurtdışı imkanınız varsa PC38X, en iyi oyuncu kulakligi.
Kablosuz istiyorsanız, G733 , bütçe artarsa G935.
Sennheiser Game one>Tüm fasa fiso marka gaming kulaklıklardan, Logitech ve Corsair dışında çok güzel üretmiyorlar.
Eger yurtdışı imkanınız varsa PC38X, en iyi oyuncu kulakligi.
Kablosuz istiyorsanız, G733 , bütçe artarsa G935.
PC38X guzel ama open-back olmasindan oturu disaridan cok fazla ses alacagi ve ayni zamanda disariya cok fazla ses verecegi detaylarini da eklemekte fayda var, ek olarak bu kulakligi almayi dusunurse bass agirlikli kullanimda sub-bass eksikligi yasayacagini da belirtmekte fayda var. Tum bunlari kabul ediyorsa alabilir.
Game One'i denemistim o kadar da ilgimi cekmedi. PC38X daha mantikli Game One yerine.
PC38X guzel ama open-back olmasindan oturu disaridan cok fazla ses alacagi ve ayni zamanda disariya cok fazla ses verecegi detaylarini da eklemekte fayda var, ek olarak bu kulakligi almayi dusunurse bass agirlikli kullanimda sub-bass eksikligi yasayacagini da belirtmekte fayda var. Tum bunlari kabul ediyorsa alabilir.
Game One'i denemistim o kadar da ilgimi cekmedi. PC38X daha mantikli Game One yerine.
Eğer ben geniş ses sahnesi , doğal bir ses istiyorum dersen open back şart, en son pc38x kovaliyordum kargo, gümrük cart curt falan bütçemi aşti ve maalesef alamadım şu an acısını çekiyorum , Açıkçası bu Sennhesier Beyerdynamic gibi markaların en ses getirmeyen ürünleri bile Razer, HyperX, SS'ten daha kaliteli, çünkü adamlar resmen ikinci dünya savasi zamanlarından beri ses ile ilgeniyorlar (şaka yapmıyorum okadar eski) Pc38x alamadım ama alan bir arkadaşım var , sesinin mükemmel GAME One 'a göre daha bassli olduğunu, ses sahnesinin güzel olduğunu söylüyor, gaming konusuna gelirsek R6'da benden daha iyi ses kasıyor. Open back kulaklıklar maalesefki tutmadı TR'de çünkü milletin annesi oyun ortasında süpürge yapmayı çok sevdiği için.
Bence 7+ gayet iyi. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. MediaMarkt'ta ben 4-5 tane model denedim ve en rahatı buydu. 3000 TL bütçeden çıktım, ama 5000 TL'ye kadar bu modeli beğendim.
G535'e de bakilabilir; hafif, rahat ve soft. G733 ile aralarinda dikkate deger pek fark yok. Yalniz ses yalitimi konusunda basarisiz denilebilir, sorun olmayacaksa ve G733'den uygun fiyatli kulaklik araniyorsa G535 alinabilir.