Bütçe
5000
  • 2. el imkanin varsa kablosuz olarak Logitech G935 oneririm.
  • 2. el imkanin varsa kablosuz olarak SteelSeries Arctis Pro Wireless oneririm.
  • 2. el imkanin varsa powerbank gibi kablosuz kulaklik istersen de HyperX Cloud Alpha Wireless oneririm, 300 saat kablosuz kullanim omru var.
  • Sifir olarak uygun fiyatli ve Type C baglantili kablosuz istersen ASUS ROG Strix 2.4 Go oneririm.
  • Sifir veya 2. el olarak Razer Kraken V3 Pro onerebilirim kablosuz olarak.
  • Sifir veya 2. el olarak hafif bir kulaklik istersen kablosuz olarak Logitech G733 oneririm.
  • Cok para harcamak istemiyorum 2. el kablolu alip geceyim dersen Logitech G635 oneririm.
  • Cok para harcamak istemiyorum 2. el kablolu alip geceyim dersen Cooler Master MH751 veya MH752 oneririm.
Rahatlik istiyorsan Logitech G PRO X'ten uzak dur. Olur da birisi onerirse diye onceden soyleyeyim.

Kullandığım BlackShark V2 X ömrünü doldurmaya başladı, yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz nelerdir? Kablolu kablosuz fark etmez teşekkürler.
Sennheiser Game one>Tüm fasa fiso marka gaming kulaklıklardan, Logitech ve Corsair dışında çok güzel üretmiyorlar.
Eger yurtdışı imkanınız varsa PC38X, en iyi oyuncu kulakligi.
Kablosuz istiyorsanız, G733 , bütçe artarsa G935.

Sennheiser Game one>Tüm fasa fiso marka gaming kulaklıklardan, Logitech ve Corsair dışında çok güzel üretmiyorlar.
Eger yurtdışı imkanınız varsa PC38X, en iyi oyuncu kulakligi.
Kablosuz istiyorsanız, G733 , bütçe artarsa G935.
PC38X guzel ama open-back olmasindan oturu disaridan cok fazla ses alacagi ve ayni zamanda disariya cok fazla ses verecegi detaylarini da eklemekte fayda var, ek olarak bu kulakligi almayi dusunurse bass agirlikli kullanimda sub-bass eksikligi yasayacagini da belirtmekte fayda var. Tum bunlari kabul ediyorsa alabilir.

Game One'i denemistim o kadar da ilgimi cekmedi. PC38X daha mantikli Game One yerine.

PC38X guzel ama open-back olmasindan oturu disaridan cok fazla ses alacagi ve ayni zamanda disariya cok fazla ses verecegi detaylarini da eklemekte fayda var, ek olarak bu kulakligi almayi dusunurse bass agirlikli kullanimda sub-bass eksikligi yasayacagini da belirtmekte fayda var. Tum bunlari kabul ediyorsa alabilir.

Game One'i denemistim o kadar da ilgimi cekmedi. PC38X daha mantikli Game One yerine.
Eğer ben geniş ses sahnesi , doğal bir ses istiyorum dersen open back şart, en son pc38x kovaliyordum kargo, gümrük cart curt falan bütçemi aşti ve maalesef alamadım şu an acısını çekiyorum , Açıkçası bu Sennhesier Beyerdynamic gibi markaların en ses getirmeyen ürünleri bile Razer, HyperX, SS'ten daha kaliteli, çünkü adamlar resmen ikinci dünya savasi zamanlarından beri ses ile ilgeniyorlar (şaka yapmıyorum okadar eski) Pc38x alamadım ama alan bir arkadaşım var , sesinin mükemmel GAME One 'a göre daha bassli olduğunu, ses sahnesinin güzel olduğunu söylüyor, gaming konusuna gelirsek R6'da benden daha iyi ses kasıyor. Open back kulaklıklar maalesefki tutmadı TR'de çünkü milletin annesi oyun ortasında süpürge yapmayı çok sevdiği için.

...kafayı sıkmasın, rahat olsun

G535'e de bakilabilir; hafif, rahat ve soft. G733 ile aralarinda dikkate deger pek fark yok. Yalniz ses yalitimi konusunda basarisiz denilebilir, sorun olmayacaksa ve G733'den uygun fiyatli kulaklik araniyorsa G535 alinabilir.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_2538.webp
    IMG_2538.webp
    243,6 KB · Görüntüleme: 87