- Makaleler
- 1
Ne önerirsiniz? 1 kuruş arttıramam bütçeyi. 3000 TL'lik bir ürün de olur yani.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle aynı kaderi yaşama. Bende ucuz diye Huawei aldım, iPhone 13 kullanıcısıyım 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. iOS ile uyumlu değil çünkü saat. Uygulama yüklenmiyor, mesaja cevap verilmiyor sadece telefon konuşması yapabiliyorsun saat üzerinden. Apple Watch aldım çok rahatım şu an. Elim kolum gibi.Yuvarlak kadran seviyorsan:
![]()
Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition Akıllı Saat özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kare kadran seviyorsan:
![]()
Huawei Watch Fit 3 Siyah Kauçuk Kayış Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Watch Fit 3 Siyah Kauçuk Kayış Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Watch Fit 3 Siyah Kauçuk Kayış Akıllı Saat özelliklerini incele, 3.864,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öneririm.
Benimle aynı kaderi yaşama. Bende ucuz diye Huawei aldım, iPhone 13 kullanıcısıyım 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. iOS ile uyumlu değil çünkü saat. Uygulama yüklenmiyor, mesaja cevap verilmiyor sadece telefon konuşması yapabiliyorsun saat üzerinden. Apple Watch aldım çok rahatım şu an. Elim kolum gibi.
iPhone ise Apple Watch almalısınız diye düşünüyorum gerekirse bekleyip bütçeyi arttırarak.
Hangi modeli alacağına bağlı. Ultra 3 gün gidiyor, kendi kullandığım Series 7, 35 saat kadar gidiyor. Burada şöyle bir seçim yapman lazım. Çok pil ömrü, neredeyse hiç fonksiyon mu az pil ömrü mü, çok fonksiyon mu ?Apple Watch düşündüm ama şarjı 1 gün anca dayanıyor.
Şarj problemi var.
Hangi modeli alacağına bağlı. Ultra 3 gün gidiyor, kendi kullandığım series 7, 35 saat kadar gidiyor. Burada şöyle bir seçim yapman lazım. Çok pil ömrü, neredeyse hiç fonksiyon mu az pil ömrü mü, çok fonksiyon mu?
Ultra'dan bahsetmem çok doğru değil belki ama series 6 bu bütçede kesinlikle bakılmaya değer.