Makaleler
1
Ne önerirsiniz? 1 kuruş arttıramam bütçeyi. 3000 TL'lik bir ürün de olur yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuvarlak kadran seviyorsan:

Kare kadran seviyorsan:

Öneririm.

Yuvarlak kadran seviyorsan:

Kare kadran seviyorsan:

Öneririm.
Benimle aynı kaderi yaşama. Bende ucuz diye Huawei aldım, iPhone 13 kullanıcısıyım 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. iOS ile uyumlu değil çünkü saat. Uygulama yüklenmiyor, mesaja cevap verilmiyor sadece telefon konuşması yapabiliyorsun saat üzerinden. Apple Watch aldım çok rahatım şu an. Elim kolum gibi.

Benimle aynı kaderi yaşama. Bende ucuz diye Huawei aldım, iPhone 13 kullanıcısıyım 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. iOS ile uyumlu değil çünkü saat. Uygulama yüklenmiyor, mesaja cevap verilmiyor sadece telefon konuşması yapabiliyorsun saat üzerinden. Apple Watch aldım çok rahatım şu an. Elim kolum gibi.

Apple Watch düşündüm ama şarjı 1 gün anca dayanıyor.

iPhone ise Apple Watch almalısınız diye düşünüyorum gerekirse bekleyip bütçeyi arttırarak.

Şarj problemi var.

Apple Watch düşündüm ama şarjı 1 gün anca dayanıyor.

Şarj problemi var.
Hangi modeli alacağına bağlı. Ultra 3 gün gidiyor, kendi kullandığım Series 7, 35 saat kadar gidiyor. Burada şöyle bir seçim yapman lazım. Çok pil ömrü, neredeyse hiç fonksiyon mu az pil ömrü mü, çok fonksiyon mu ?
Ultra'dan bahsetmem çok doğru değil belki ama Series 6 bu bütçede kesinlikle bakılmaya değer.

Hangi modeli alacağına bağlı. Ultra 3 gün gidiyor, kendi kullandığım series 7, 35 saat kadar gidiyor. Burada şöyle bir seçim yapman lazım. Çok pil ömrü, neredeyse hiç fonksiyon mu az pil ömrü mü, çok fonksiyon mu?
Ultra'dan bahsetmem çok doğru değil belki ama series 6 bu bütçede kesinlikle bakılmaya değer.

Bir araştıracağım, teşekkürler.