Merhaba arkadaşlar, 55.000 - 60.000 TL bütçe aralığında günlük işler ve oyun odaklı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Piyasadaki bilgisayarlara baktığımda aşağıda belirtmiş olduğum link cazip geldi gözüme. Acer'in bu modeli alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60000
13700hx olması pek de içime sinmedi. 8845HS vb. olan bir model alırdım ben olsam.
Hayır sıkıntı çıkarıyor ve düzelip düzelmediği belirsiz. Intel hisse senedi bu 13 ve 14. nesil işlemcilerden önce 50 dolarken bu işlemcilerin bozulması ve Intel'in geri çağırma falan yapmayıp suçu anakartlara atmaya çalışması ve çook sonra tamam suç bizimmiş bi ara düzeltiriz ama eskiden bozulanlara yapacak bi şey yok demesi vb. hisselerini sattı millet. 50 dolardan 19 dolara düştü bi hisse senedi, bir sürü işçi çıkardılar, işçilere verilen spor salonu üyeliklerini kaldırdılar tasarruf için, 30 milyar dolar civarı zarar etti şirket. Ben de laptop almayı düşünüyorum ve bazı Intel modellerin fiyatı fena da değil ama elde patlarsa kimse arkamda durmayacak o yüzden artık 12. nesil üstü Intel işlemcili laptoplara bakmıyorum bile.
13700HX olması pek de içime sinmedi. 8845HS vb. olan bir model alırdım ben olsam.
Bu fiyata bir tane 8845HS var o da Omen HP Omen 17-DB0019NT A44QQEA Ryzen 7 8845HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 17.3" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Predator varken Omen'in esamesi okunmaz.
Asus ROG Strix G16 G614JI-N3127W (16GB/1TBSSD/DOS) Notebook
Asus ROG Strix G16 G614JI-N3127W (16GB/1TBSSD/DOS) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 16 AN16-41-R1PR (16GB/512SSD) Notebook
Acer Nitro 16 AN16-41-R1PR (16GB/512SSD) Notebook NH.QLJEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bunlar da iyidir de ya ROG'ya Predator alın derim.
Tercihim büyük ihtimalle Predator olacak. Peki bahsi geçen Predator'ü aldığımda bir 16 GB RAM eklemesi yapmayı önerir misiniz? Yoksa tek 16 uzun süre idare eder mi?
Sanırım tek slottu. Bence almışken 32 yapın, ileride illa lazım olacak.
Bu öyle bir şey değil. Kendini imha etmemesi için dua okunan işlemci alıp duaların kabul olmazsa "allah beni 60 bin lirayla sınadı" mı desin? Adam gibi bi çözüm de gelmedi daha üreticiden bu tip sorunlarla ilgili. Bozuk olduğunu bile bile geri çağırma yapmamak ve satmaya devam etmek müşterileri dolandırmak demektir, ben de 35 40 bin falan civarına laptop bakıyorum fakat 12. nesil hariç Intel almaya hiç yanaşmıyorum yarın bozulsa tüh sizin adınıza üzüldük yenisini alabilirsiniz diyecek. Bir de RAM artışı yapsam mı diye sorduğunda evet ilerde lazım olur diyorsun, düşük yapma ihtimali çok yüksek olan kadının çocuğuna kendini avutmak için acaba mavi mi pembe mi patik örsem diye düşünüp ikisini de örmesi gibi.
Bu öyle bir şey değil. Kendini imha etmemesi için dua okunan işlemci alıp duaların kabul olmazsa "Allah beni 60 bin lirayla sınadı" mı desin? Adam gibi bir çözüm de gelmedi daha üreticiden bu tip sorunlarla ilgili. Bozuk olduğunu bile bile geri çağırma yapmamak ve satmaya devam etmek müşterileri dolandırmak demektir, ben de 35 40 bin falan civarına laptop bakıyorum fakat 12. nesil hariç Intel almaya hiç yanaşmıyorum yarın bozulsa tüh sizin adınıza üzüldük yenisini alabilirsiniz diyecek. Bir de RAM artışı yapsam mı diye sorduğunda evet ileride lazım olur diyorsun, düşük yapma ihtimali çok yüksek olan kadının çocuğuna kendini avutmak için acaba mavi mi pembe mi patik örsem diye düşünüp ikisini de örmesi gibi.
RAM'in konuyla alakasını anlayamadım, 32 GB'ye artırma tavsiyem diğer cihazlar için de geçerli. Ayrıca Intel'in söylediğine göre oksidasyon sorunu sadece ilk partta var mış https://techolay.net/sosyal/konu/13...ncellemesini-yueklediniz-mi.45849/post-520586. Watt mevzusunu da BIOS güncellemesiyle düzeltilene kadar sınır koyarak çözebiliyorsunuz. Ona kaldıysa Omen de kronik sorunlu model. Önereceğiniz sorunsuz ve güçlü cihaz varsa önerin, yoksa ben de her laptopu kötüleyecek açık bulup sallayayım.
Yeni konular
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-