6.000 TL'ye R9 9950X işlemci için 360mm sıvı soğutma önerisi

Bütçe
6000
Performance, düz modelin geliştirilmiş hali. Bu fiyatta çok iyi bir sıvı soğutma. Alın geçin derim. İndirimi oluyor fakat 500TL'yi geçtiğini görmedim.
Yarın incehesap gaming gecesini bekleyeceğim
Lite modeli hem performance hem de krakenden daha iyi.
Lite daha iyi.
performans modelinin mantıken daha performanslı olması gerekmıyormu hocam neden böyle bir fark oluşmuş

Son düzenleme:
Bende bilmiyorum.
Lite modeli 14900k'yı 6-7 derece daha serin çalıştırıyor. Ama sessizlik olarak performance daha iyi.
Bu sebeple soğutma performansından "nerdeyse" taviz vermiyor dedim. 14900K için 6-7 derece normal bir fark sayılır.
İşlemci alev topu gibi.

Sessiz olması açısından Performance modeli daha cazip açıkçası.

Sonuç olarak ikiside üzmeyecek modeller. Konu sahibinin içi rahat olabilir.

Valla hocam sizin tavsiye ettiğiniz lian li lancool 207 kasayı alacağım ondada fanlar biraz gürültülü çalışıyor dediler, kaç desibel fark var acaba bilginiz var mı?

Bende bilmiyorum.
Lite modeli 14900K'yı 6-7 derece daha serin çalıştırıyor. Ama sessizlik olarak performance daha iyi.

Bir de birkaç hafta önce gaming gecesinde art arda haftalarda Lian Li Galahad 2 Trinity modelide 6bin TL'ye düşmüş o model nasıldır

Bir de birkaç hafta önce gaming gecesinde art arda haftalarda Lian Li Galahad 2 Trinity modelide 6bin TL'ye düşmüş o model nasıldır
O daha da iyi. İndirimde yakalarsanız mükemmel olur.

İnceleme Trinity'nin değil fakat kıyaslarken onunla kıyaslıyorlar. İzleyebilirsiniz.
Valla hocam sizin tavsiye ettiğiniz lian li lancool 207 kasayı alacağım ondada fanlar biraz gürültülü çalışıyor dediler, kaç desibel fark var acaba bilginiz var mı?

Gürültülü diyen arkadaşın kulakları fazla hassas galiba.

13900K Stres testinde bile anca 51db'e çıkmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…