Performance, düz modelin geliştirilmiş hali. Bu fiyatta çok iyi bir sıvı soğutma. Alın geçin derim. İndirimi oluyor fakat 500TL'yi geçtiğini görmedim.Normal model ile performance arasında ne fark var ?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
Lite modeli hem performance hem de krakenden daha iyi.Peformance modeli daha iyi. Bence bütçeyi arttır Kraken al.
Lite daha iyi.Normal model ile performance arasında ne fark var ?
enes.ocakci
Becerikli
Yarın incehesap gaming gecesini bekleyeceğimPerformance, düz modelin geliştirilmiş hali. Bu fiyatta çok iyi bir sıvı soğutma. Alın geçin derim. İndirimi oluyor fakat 500TL'yi geçtiğini görmedim.
performans modelinin mantıken daha performanslı olması gerekmıyormu hocam neden böyle bir fark oluşmuşLite modeli hem performance hem de krakenden daha iyi.
Lite daha iyi.
Son düzenleme:
Lite modeli hem performance hem de krakenden daha iyi.
Lite daha iyi.
Performance modeli soğutmadan nerdeyse hiç taviz vermeden daha sessiz çalışıyor.Yarın incehesap gaming gecesini bekleyeğim
performans modelinin mantıken daha performanslı olması gerekmıyormu hocam neden böyle bir fark oluşmuş
Bende bilmiyorum.performans modelinin mantıken daha performanslı olması gerekmıyormu hocam neden böyle bir fark oluşmuş
Lite modeli 14900k'yı 6-7 derece daha serin çalıştırıyor. Ama sessizlik olarak performance daha iyi.Performance modeli soğutmadan nerdeyse hiç taviz vermeden daha sezsiz çalışıyor.
Bu sebeple soğutma performansından "nerdeyse" taviz vermiyor dedim. 14900K için 6-7 derece normal bir fark sayılır.Bende bilmiyorum.
Lite modeli 14900k'yı 6-7 derece daha serin çalıştırıyor. Ama sessizlik olarak performance daha iyi.
İşlemci alev topu gibi.
Sessiz olması açısından Performance modeli daha cazip açıkçası.
Sonuç olarak ikiside üzmeyecek modeller. Konu sahibinin içi rahat olabilir.
enes.ocakci
Becerikli
Valla hocam sizin tavsiye ettiğiniz lian li lancool 207 kasayı alacağım ondada fanlar biraz gürültülü çalışıyor dediler, kaç desibel fark var acaba bilginiz var mı?Bu sebeple soğutma performansından "nerdeyse" taviz vermiyor dedim. 14900K için 6-7 derece normal bir fark sayılır.
İşlemci alev topu gibi.
Sonuç olarak ikiside üzmeyecek modeller. Konu sahibinin içi rahat olabilir.![]()
Bu sebeple soğutma performansından "neredeyse" taviz vermiyor dedim. 14900K için 6-7 derece normal bir fark sayılır.
İşlemci alev topu gibi.
Sonuç olarak ikisi de üzmeyecek modeller. Konu sahibinin içi rahat olabilir.![]()
Bende bilmiyorum.
Lite modeli 14900K'yı 6-7 derece daha serin çalıştırıyor. Ama sessizlik olarak performance daha iyi.
Bir de birkaç hafta önce gaming gecesinde art arda haftalarda Lian Li Galahad 2 Trinity modelide 6bin TL'ye düşmüş o model nasıldır
O daha da iyi. İndirimde yakalarsanız mükemmel olur.Bir de birkaç hafta önce gaming gecesinde art arda haftalarda Lian Li Galahad 2 Trinity modelide 6bin TL'ye düşmüş o model nasıldır
İnceleme Trinity'nin değil fakat kıyaslarken onunla kıyaslıyorlar. İzleyebilirsiniz.
Valla hocam sizin tavsiye ettiğiniz lian li lancool 207 kasayı alacağım ondada fanlar biraz gürültülü çalışıyor dediler, kaç desibel fark var acaba bilginiz var mı?
Gürültülü diyen arkadaşın kulakları fazla hassas galiba.
13900K Stres testinde bile anca 51db'e çıkmış.
Son düzenleme:
enes.ocakci
Becerikli
Lite modeli hem performance hem de Kraken'den daha iyi.
Lite daha iyi.
Hocam siz ne dersiniz Lian Li Galahad 2 Trinity modelini 6 bine alabilme şanşımız olursa hangisini tavsiyeniz olur?